Årets talent er Kjetil Rasmussen. Årets ildsjel er Therese Nilsen

Kjetil Rasmussen ble kåret til Årets Talent.
Han har hatt en rivende utvikling i 2011 og har fått resultater etter tålmodig trening. Han åpnet sesongen med 12,3 i hcp og har i dag 8,2.

Therese Nilsen ble Årets Ildsjel.
Hun fikk også Olaug sin blomst.
Therese er uerstattelig som leder for knøtte-og juniorgruppen. Hun har orden på alle lister, der barn sine treningsdager er i stadig endring. Men Therese er alltid ajour. Tålmodig og like blid.

Gratulerer begge to!

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 09.10.2011
Kjetil  Rassussen -årets talent
Kjetil Rassussen -årets talent
Therese Nilsen - kåres til årets ildsjel
Blomster til Olaug

Klubbfesten ble en formidabel suksess.
64 gjester satt til bords. Alle like blide og i skikkelig festhumør.

Festen ble profesjonelt ledet av Terje Hovdenak, som tok seg helt ut når han etterlignet enkelte sine golfslag og ikke minst når han skulle vise oss hvordan det er å spille bordtennis i et VM.

Lars Ulveseth åpnet det offisielle programmet med en oppmerksomhet til Bjørn og Olaug og greenkeeper Eirik.

Etter premieutdeling for Proens turnering og Avslutningsturneringen, var det tid for statuetter til fortjente medlemmer.

Ivrigste herre ble Malfred Telle.
Han har stilt på nesten alle herreturneringer og vært forecaddi i flere turneringer. En mann som aldri sier nei når vi ber om en tjeneste.

Ivrigste dame ble Siren Mørner.
Hun møter på alle dameturneringer. Alltid like blid. Spiller opptil 36 hull daglig og har hatt en flott utvikling i sitt hcp. Fra årsstart på 25,5 til i dag 19,2.

Herrenes Order of Merith ble vunnet av Frode Kausland, Lars Ulveseth nr. 2 og Lars Erik Løvaas nr. 3.

Det ble også utdelt Hole in One plaketter til 4 av de 6 som har hatt HiO i 2011.
De som var til stede var, Trond Helge Dale, Reidar Sakseide, Eva Britt Tellnes og Jan Kåre Mathiassen.
De øvrige to er Jens Ivar Hollup og Magne Ove Istad (BGK)

Gratulerer il alle vinnerne.
Gratulerer og takk for en flott sesong til alle som møtte opp.
Tusen takk til Irene Evanger Rå og servitørgjengen for en flott fest!