RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

André Ulvenes Kleppe i Srixon Norwegian Winter Open, Spania

På Mar Menor Golf - Klikk for stort bildePå Mar Menor Golf Ørjan

 

Denne uken deltar vår egen André Ulvenes Kleppe i Srixon Norwegian Winter Open som foregår på ulike baner i Murcia provincen i Spania. Dette er en 4 dager turnering, der de fleste fra Titleist Tour deltar, og vi er veldig stolte over å ha en ungdom fra vår golfkubb med på dette.

Publisert av Tonje-Christin Bru. Sist endret 20.02.2017

Vi følger spent med på hvordan det går med vår talentfulle og flotte ungdom André, og det er veldig kjekt å se at han har slik positiv utvikling innen golf.

Følg med på resultater på link;  Srixon Norwegian Winter Open

Les disse kjekke reisebrevene fra Spania:-)

​Torsdag den 16. februar 2017:

"2 av 4 runder er nå ferdig og han har spilt veldig bra, ut fra at det er årets første runder på gress og første runde i eldste klassen(16-19-åring).

Han ligger på delt 29 plass, med scoren +18 etter 36 hull (3 slag fra å være blandet de 20 beste)

Første runde startet med +12 (to trippel og dobbel bogey ødela litt), andre runde på +6, dette er vi veldig fornøyd med.

 

Forholdene er "tøffe" og det er flere som sliter med å komme igang etter en lengre periode uten trening på gress. Ekstra kjekt er det da å se at slagene sitter og at neste slag er mer viktig enn det slaget som nettopp er ferdig.

 

Det er mye som kan skje enda, men det terpes i hver ledige stund på forbedringer og håpet er å opprettholde flyten og levere gode scorer de siste to rundene."

Torsdag 16. februar 2017:

​"Det ble en ny fin runde i dag. +9 og ligger nå på delt 27.plass. 

 

Var uheldig å ødela putteren etter 7 hull, men fullførte runden uten putter(brukte 54 graders wedge som putter). Vi snudde utfordringen med ødelagt putter, med å endre spillestil og klarte å holde humøret oppe. Utrolig sterkt gjort."

Fredag 17. Februar 2017/Oppdatering siste dag:

​"Under siste runde var det lite som stemte. Ingen slag satt på samme måte som det gjorde de tre første dagene, men med å levere en 84 runde på en dårlig dag er stor forbedring og absolutt akseptabelt.

 

Oppsummert må vi si oss veldig godt fornøyd med denne turneringen. 37 plass i årets første turnering og samtidig se at en har mulighet til å hevde seg lengre oppe, er en fin motivasjonsfaktor for videre trening.

Vi ser tydelig at Marc og André har jobbet hardt i vinter, men dette er ikke en hvilepute, for skal en heve nivået ytterligere, kreves det mer trening og da spesielt på gress. 

Vi håper alle på at banen på Sotra åpner snart og at en kan ta i bruk det flotte treningsområde vi har på Kolltveit.

 

Vi takker for oss i Spania og ser frem til neste turnering. 

Ha en fortsatt fin helg"

Takk til Ørjan Kleppe (far til André) for fine leserbrev fra Spania:-)
Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan Fotograf: Ørjan