Publisert 14.11.2018

Vinteren kom i dag. Alt er overrimet og det er meldt kald i en uke.
Vi stenger for sesongen.

Takk for iår og velkommen tilbake neste år. Det er snart mars :-)

Simulatorene og drivingranen er åpne!
Du kan betale med bankkort på rangen.

Publisert 12.11.2018
Andre Ulvenes Kleppe

Årets spiller er André Ulvenes Kleppe
Dette ble offentliggjort på klubbfesten.

Har hatt en utrolig flott sesong, treningsvillig, legger mange timer ned i treningen hver eneste dag.
Han motivere de andre som er med han, har stort pågangs mot og selvtillit.  Slår lengre enn de fleste i Sotra GK. Klager en del på puttingen.
Har vært på mange turneringer i sesongen. Sirxon Tour, Garmin Norges Cup, spilt 4 av 7 Norges cuper, deltatt i lag NM for junior og Herre, og ikke minst deltatt i NM for herrer med en fantastisk 13 plass.

Vi i Sotra Golfklubb er kjempe stolte over prestasjonen hans.

Lykke til videre.

Publisert 11.11.2018
IMG_2689.JPG

Fredag 9/11 var det duket til fest i klubbhuset! 28 glade damer feiret slutten på en kjempefin utesesong!

Lene Thorsen fikk utdelt prisen som årets ivrigste og ble gjort stas på med tale og sang! Vi hadde bildefremvisning med massevis av gode minner.

Tapas, vin, kaker og kaffe + mye dans og gøy! Kjempekjekk fest som varte til langt på natt💃🕺🎉🍾. Takk for en super kveld, damer!
Komiteen
Se bilder fra festen her.

Publisert 11.11.2018
Hedret av golfforbundet

Sotra GK ble hedret for sin innsats i Pink Cup innsamlingen.

Marit Wiig hedret klubben og samtidig overrekte til Kreftforeningen 1,3 mill fra alle klubbene.

Vi er stolte av klubben sitt engasjement og stor takk til alle giverne, auksjonarius,  damene i komiteen for den store innsatsen de har lagt ned.
Publisert 30.10.2018

Golf for alle på Sotra ! Vist i Extratrekningen på NRK 1 30.10.2018

Publisert 30.10.2018
Fargeband.png

AVSLUTNINGSFEST FOR DAMENE 9. NOVEMBER😊

Siste frist for påmelding er fredag 2.november!

Send SMS til Grethe (948 29 557) eller meld deg på via Facebooksiden til Sotra golfklubb damer.

Hilsen Damekomitèen

Publisert 25.10.2018
IMG_4329.jpg

Vi kopierte Marc sin suksess fra ifjor og markerte slutten av utesesongen til juniorene med en Halloween avslutning.

22 utkledde spillere stilte i mer eller mindre skremmende kostymer. Det var laget til ulike aktiviteter på P&P banen, der det var øvelser med og uten golfkølle.

Etterpå var det god stemning med hotdog og kake på klubbhuset.