RKS Nordvestlandet

Publisert 25.05.2019

Ca. 115.000 kroner kom inn på auksjonen i dag. I tillegg til startkontingenter, salg av diverse på banen og pengegaver, ligger vi nå tett oppunder 200.000 kroner.

Med gaver vi vet kommer, blir det nok noen tusen til :-)

Marc og Ole Kristian måtte la skjegget falle. Deltakerne betalte 5000 kroner per skjegg og Marth Frisør v/Espen Marthinussen stilte på døren og tok skjeggene til stor applaus fra tilskuerne:-)

Hele opplegget i dag ble en stor suksess. Stor takk til damekomiteen og alle som deltok med penger og gaver.
Det er disse som gjør at dette går så bra!

Publisert 25.05.2019

Juniorene spiller på Bjørnefjorden i dag. Resultatene begynner nok i tikken inn rundt kl 13.

Følge Leaderboard på Bjørnefjorden her.

André spiller Garmin Tour - Norgescup for herrer. Starter kl 0810 og spiller sammen med norges kanskje beste junior for tiden, Bård Skogen fra Haugaland.

Følg resultater live fra Garmin Tour her.

Publisert 23.05.2019

Meld deg på Pink Cup på lørdag 25. mai. Det er plass til 72 spillere og vi spiller begge baner.

Åpen lommebok eller fullt kredittkort :-) Her skal det samles inn penger til brystkreftsaken!

Vi har vært landets beste klubb de 4 siste årene, og med litt innsats, tar vi helt sikkert førsteplassen i år også.

Gi bud på PONDUS striper, vogge som er snekret av en blind mann og mange andre fine ting.

Vil du ikke spille, kan du komme til auksjonen ca. kl. 12.30.

Publisert 23.05.2019

36 deltakere stilte til start på årets DNB turnering. Litt yr i luften, men alle var glade og fornøyde.

Vinnerresultatet var ikke mindre enn minus 10 og vinnerlaget bestod av Vidar Sangolt, Øyvind Hagenes, Nils Asbjørn Telle og Ole Magne Glesnes.

Midt i konkurransen klarte daglig leder på Meland golfklubb, Rune Mjøs, å slå Hole in One på hull 10(1) til stor jubel fra medkonkurrenter. Han må nok ut med 200 kroner til velkomstdrink på klubbfesten vår 2. november. Og han og fruen blir invitert på festen, der han får utlevert en plakett for sin bragd!

Gratulerer!

Flotte premier, god lapskaus og glade deltakere :-)

Publisert 21.05.2019
Grasrot Plakat Liggende.png

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Du kan velge hvilket lag eller forening som får 7 prosent av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse!

Publisert 20.05.2019

Veien til Golf (VTG) kurs, siste før ferien, starter tirsdag 11. juni kl. 17.00-21.30, fortsetter torsdag 13. juni fra kl. 17.00-21.30 og avsluttes søndag 16. juni fra kl. 09.00-.15.30.

Påmelding til post@sotragk.no

Publisert 17.05.2019

Det er begynt å tikke inn gaver til årets Pink Cup:

Strikket barnegenser, utlån av minigraver, heklet duk, gavekort, dukkevugge, notatbok, hamburgermeny,hårprodukter, pengegave.

Se hele gavelisten her... (PDF, 54 kB)