Nordea Pairs 2014 – Norges største golfturnering

1.premie til Bergen Golfklubb - Klikk for stort bilde1.premie til Bergen Golfklubb Odd Larsen Områdefinale for golfklubbene i Hordaland og Sogn og Fjordane ble spilt på SOTRA GOLFKLUBB sin bane lørdag 16. august.

De som deltar i Nordea Pairs Områdefinale er kvalifisert og vinnere av avholdte finaler i golfklubber fra hele landet.  Til sammen deltok 19 lag fra vårt område, Hordaland og Sogn og Fjordane, i årets Områdefinale.  De 4 (5) beste lagene fra Områdefinalen går videre til Norgesfinale, som spilles lørdag 13. september på Moss & Rygge Golfklubb sin bane. Og vinnerparet i Norgesfinalen får delta i golfturnering i utlandet.

Som arrangør av årets Områdefinale får Sotra Golfklubb tildelt ett ”Wild Card” til årets Norgesfinale.  Fra Sotra Golfklubb deltar vinnerparet fra Klubbkvalifiseringen i juni måned, Lars Erik Løvaas og Fredrik Fjeld.

Resultatet fra årets Områdefinale er som følger:

1.plass Kirk Wedge og Fredrik Ødegaard Gjøen fra Bergen Golfklubb– 45 poeng
2.plass Geir Arild Dalen og Geir Engelsen fra Bjørnefjorden Golfklubb – 42 poeng
3.plass Liv Ingrid Grov og Halvor Grov fra Stord Golfklubb med samme poengsum.

4.plass Terje Hovdenakk og Kent Ivan Knudsen fra Sotra Golfklubb - 41 poeng
5.plass Roger Kleiva og Stian Øy fra Lærdal Golfklubb med samme poengsum.

I tillegg til ovennevnte 5 lag, som alle går videre til Norgesfinale på Moss og Rygge Golfklubb sin bane i september, går beste damelag fra Områdefinalen. Årets damelag består av Cesilie Benevoli og Edith Kalve fra Fana Golfklubb.

Vi gratulerer vinnerne og øvrige deltakere med gode resultater fra årets Nordea Pairs turnering på Sotra Golfklubb sin bane, en bane som også denne dagen presenterte seg fra sin beste side.

ps! Ved en inkurie ble første plass tildelt laget fra Lærdal golfklubb, dette må vi i ettertid beklage. Feilen er nå korrigert og resultatlisten er nå korrigert.

Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik odd.jpg odd-10.jpg odd-11.jpg odd-12.jpg odd-13.jpg odd-14.jpg Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik odd-2.jpg odd-3.jpg odd-4.jpg odd-5.jpg odd-6.jpg odd-7.jpg odd-8.jpg odd-9.jpg Fotograf: Odd Larsen Fotograf: Odd Larsen

Komplett resultatliste (DOCX, 51 kB)