RKS Nordvestlandet

Lyst å spille golf ?

Klubben disponerer en fantastisk 9 hulls golfbane,kalt Hovedbanen, Pitch & Put bane, 9 hull, stor drivingrange, 270 m, der 4 av utslagene har fått overbygg.

Klubbhuset inneholder 2 golfsimulatorer, en liten golfshop og en kiosk.

Vi har også pro som gir instruksjon og holder kurs.

Klubben legger vekt på å bygge opp et godt, sosialt miljø, noe vi synes vi er godt igang med.
Du treffer oss på tlf. 415 41 084 eller post@sotragk.no

Pr. 31.12.2016 har vi 954 medlemmer.

Publisert av Lars Erik Løvaas. Sist endret 19.03.2017

green8.09.05.2009.jpg - Klikk for stort bilde Sotra Golfklubb har nå åpent for nye medlemmer.

• Medlemskontigent for voksne. mot greenfee, kr. 1500.
  • Medlemskontigent med fritt spill 4200,-, men her må du han en spillerett/andel i bunn, kr. 18.000.
  • De som tar Veien til Golf-kurs, får gratis medlemsskap i klubben ut den sesongen de tar kurset.

Klubben arrangerer Veien til Golf-kurs, har instruktør, proshop med utstyr og et stort treningsområde.

Vi har en aktiv junior- og knøttegruppe. I tillegg har damene og herrene egne turneringer med høy sosial faktor.

En omfattende svensk undersøkelse har akkurat funnet ut at golfspillere lever lenger!

Ta kontakt med kontoret på tlf 415 41 084 eller mail post@sotragk.no dersom du ønsker mer informasjon om medlemskap.

Velkommen!!