Aktuelt senior
Publisert 12.05.2018
20180512_101838.jpg

Sotra GK arrangerte ein runde i Seniortour Hordaland i dag med heile 52 deltakere fra heile fylket. Været var bra, banen var strålande og alt toppa seg med to Hole in Ones – på det samme hullet, hull nr 3! Ekstra artig var det at begge spelarane kom fra samme klubb, Herdla GK: Jarle Kolstad og Kurt Idar Klaussen!

Publisert 12.05.2018
10aar5.jpg

Årets seniortur til Voss blir i år lagt til torsdag 14 til fredag 15. juni.

Som i fjor overnatter vi på Fleischer fra torsdag til fredag. Vi har booket x-antall rom.

Vi har booket banen for spill begge dager.

Publisert 07.05.2018
Senior golfer Pondus

Den 8. september arrangerer Sotra GK REGIONSMESTERSKAP for seniorer. Her deltar spillere fra hele Vestlandet.

Hva med å kunne smykke deg med tittelen REGIONSMESTER 2018???

Du kan melde deg på allerede nå og sikre plass i feltet - her kan det fort bli venteliste og kamp om plassene! Du finner turneringen i Golfbox, åpne turneringer - åpen for påmelding.

Publisert 07.05.2018
seniorgolf-02.jpg

Terminlisten for Hordaland Seniorgolf 2018 er nå klar.  Turneringene er åpen for alle +50 og det er klubbene i Hordaland som arrangerer dette.
Her er en "order of merit" (sammenlagt) premiering og premier for hver turnering.

Veldig bra om Sotra Golfklubb klarer å mobilisere mange seniorer til å delta på turneringene som går på de andre banene.

Publisert 04.05.2018
Order of Merit resultatliste

Vi har nå gjennomført 3 runder på SOTRA Senior Open torsdager og av de som har spilt alle 3 rundene, har vi følgende Order of merit resultatliste på de 10 beste:

• De 10 beste resultatene teller med i OOM
  • Det må spilles minst 10 runder for å være med i OOM konkurransen.
  • Attraktiv premie til pallen – de 3 beste.

Gratulerer til Atle og Margunn med delt ledelse hittil!!

Publisert 28.04.2018
Norsk Senior Golf logo

Sotra GK arrangerte NSG-turnering i den såkalte Classic Tour på Kolltveit lørdag 28. april med hele 44 deltakere. Med andre ord så godt som stappfull bane. Gode værforhold og som vanlig gode baneforhold, og relativt bra resultater.

Våre egne spillere tok godt for seg av premiene, og gikk til topps i tre av klassene.

Link til resultater i Golfbox...

Publisert 04.04.2018
Seniorgolfer Harold

Vi fortsetter i 2018 med ukentlige turneringer for seniorer damer og herrer på torsdager på hovedbanen. Turneringene er også åpen for deltagelse fra seniorer i andre klubber i Hordaland.

Dette er en glimrende mulighet for alle pensjonist seniorer i klubben til å være med på en turnering med god stemning, fine premier og den passer for alle handicap nivå.  Vi spiller en felles klasse for damer og herrer og benytter netto score.(Antall slag minus tildelte slag i handicap).  Har du høyt handicap - kjempefordel med mange slag tildelt!!!

Publisert 23.11.2017
Senioravslutning2017

22 til bords.

Herlig saltkjøtt og raspeballer fra Royal Kro og Catering.

Og god drikke...

Publisert 29.08.2017
Norsk Senior Golf logo

Lørdag 9. september arrangeres årets landsdelsfinale for NSG-medlemmer på Bjørnefjorden.

En seier der kvalifiserer for deltakelse i landsfinalen senere i september.

Her må alle gode NSG-medlemmer på Sotra skynde seg å melde seg på, via sitt medlemskap i NSG.

Publisert 27.08.2017
Klubbmester JR SR 2017

Klubbesterskapet for junior og senior ble spilt helgen 26-27.august.

Vinner junior herre: Andre Ulvenes Kleppe
Vinner junior dame: Julie Ulvenes Kleppe
Vinner senior herre: Eirik Tverlid
Vinner senior dame: Siren Mørner
Vinner senior herre 65+: Hjalmar Skomsvold
Vinner senior dame 65+: Laila Marit Fjell

Publisert 23.06.2017
hsg_sammenlagt_2017_-_foto_voss_18jun2017.jpg

Jan Rune Skoge, Sotra, vant herrerklassen sammenlagt etter 6 turneringer spilt i perioden april-juni.

Premier ble delt ut i forbindelse med turnering nr 6 på Voss 18. juni.

Publisert 27.04.2017
Norsk Senior Golf logo

Artikkel fra Norsk Seniorgolf:
Åpningen av Senior Tour i Hordaland på Sotra GK 22. april ble en festforestilling i strålende sol, litt vind, kjempegode greener, tørre fairwayer og et fyldig startfelt med habile golfspillere.

Publisert 14.04.2017
Norsk Senior Golf logo

Sotra GK holder NSG turnering lørdag 22.april.

Shotgunstart kl 0930. Alle klasser.

Påmelding i Golfbox innen 18.april kl 1200.

Publisert 16.03.2017
Spania2017_6.JPG

Årets første klubbtur gikk til Malaga og lørdag 18. fredag var det klart for en uke med mye golf og masse sosialt.

Publisert 04.10.2016
image1.JPG

Rune Bartnes deltok i landskamp mellom England og Norge i regi av Norsk senior golf og Norge vant for første gang !

Publisert 06.09.2015
Seniorpallen (noe galt med høydejusteringen)

Celiann var aleine i sin klasse, men også i særklasse med +16 etter 36 hull.  Sammen med Siren som vant dameklassen hadde de dagens sterkeste resultat med +6.
I lederballen til herrene endret ledelsen seg fra hull til hull, så topp underholdning ved hull 18 der til slutt rekkefølgen etter gårdsdagen ble stående med Jan Kåre på topp, med Tor og Hjalmar henholdsvik 2 og 3 slag bak.

Ekstra spennende ble det i lederballen til guttene, der Andreas spiste inn de 5 ekstra slagene på Sander fra i går. De endte med omspill som Andreas gikk seirende ut av.

Jenter, Damer, Gutter, Herrer

Publisert 24.06.2015

Norsk Senior Golf arrangerte turnering over to dager på Voss, der vi stilte med mange deltakere og flotte resultat!  Fotografene glimret desverre med sitt fravær denne gangen så vi får ta til takke med dei fine resultatlistene

Publisert 22.06.2015

I år var vi 29 spillere, damer og herrer.
Som vanlig bodde vi på Park og torsdag kveld var det stor stemning med middag og nogot attåt.