Medlemspriser

Vi har 3 former for medlemskap:

1. Medlemskap
  2. Medlemskap med spillerett/medlemslån
  3. Medlemskap med spillerett/medlemslån

Velg det medlemsskapet som passer for deg.

1. Medlemskap uten spillerett/medlemslån

Vårt enkleste form for medlemskap er uten spillerett. Det betyr at du må dbetale greenfee hver gang du spiller. Dette medlemskapet koster kr. 1.500,- for voksne fra året man fyller 20 år. Alle medlemskap for golfspillere under 20 år er inkludert et årskort som gir fritt spill på begge baner.

2. Medlemsskap med årskort/full spillerett

Med årskort/full spillerett betaler du ingen green fee for å spille på Sotra Golfklubb. Allerede etter 5-6 runder med golf har du spart inn forskjellen i kontingent mellom medlemskap med og uten spillerett.

Medlemskap som inkluderer årskort koster kr. 6.800,-, hvis du ikke er i følgende alderstrinn:

• 0- fyller 12 år kr. 300,
  • 13-fyller 16 år kr. 500,-
  • 17-fyller 19 år kr. 1.000,-

2. Medlemskap med spillerett/medlemslån

En spillerett/medlemslån gjelder Hovedbanen og koster kr. 15.000,- + kr. 3.000,- i etablering.

I tillegg kommer den årlige kontingenten/årsavgiften, se oversikt

Meld deg inn i klubben idag: Via vårt Online Innmeldingsskjema >>>

Hovedbanen du får spillerett til er en ni hulls golfbane med tre par 4 hull og seks par 3. Det innebærer meget gode muligheter til å spille seg frem til å bli en bedre golfer samtidig som du har tid til andre sysler da ni hull gjøres unna på ca 1,5 time. Vi har lagt vekt på å lage en bane med store flotte greener med automatisk vanningsanlegg for å kunne opprettholde den gode kvaliteten.

Sotra Golfklubb er eneste klubb i Bergens området som tilbyr ektefeller og samboere en mulighet til å spille på samme andel. Du trenger med andre ord kun å kjøpe 1 andel og sparer dermed mye penger på det.Vi gjør oppmerksom på at ektefelle(-n)/samboer må være medlem i klubben og betale årskontingent på lik linje med personen som innehar spilleretten.

Sotra Golfklubb er leietaker på banen,og har som målsetning å være en folkelig klubb med sterk sosial profil med en rekke komiteer og mange aktiviteter hvert år. Klubben har en stor knøtte og juniorgruppe som har flere faste treninger hver uke. Vi har en herre og en dame gruppe som har sine faste dager i uken for turneringsspill og vi arrangerer minimum en utenlands reise i vinterhalvåret for våre medlemmer. Klubben satser mye på å tilby medlemmene gode treningsmuligheter og har kanskje Bergens områdets flotteste Driving range til disposisjon; med lengde på ca. 270 meter.