Kurs og utdanning

Klikk for stort bilde Er det noen av dere, våre flotte medlemmer, som ønsker å ta trenerutdanning i golf? Eller delta på regelseminar? Eller ta utdanning for å bli golfdommer? Eller rett og slett friske opp minnet om golfregler? Det er flere muligheter å lære seg mye mer både innen teoretisk og praktisk golf.

Norges golfforbund arrangerer en del kurs. Straks de har satt opp årets kurskalender blir den publisert på nettsiden www.golfforbundet.no. Ta kontakt om det er noe du vil høre nærmere om. Dersom det også er aktuelt med påmelding på kurs til NGF kan det gjøres gjennom golfklubben.

Vi holder gjerne interne kurs dersom det er behov for det, og vi tar gjerne imot forslag og innspill.

Det er for eksempel svært nyttig å kunne bl.a. golfregler. Kommer du f.eks. ut for en vanskelig situasjon på banen kan du mye lettere vurdere dine muligheter. Visste du forresten om regelappen som er tilgjengelig for å laste ned på din smarttelefon: Last ned regelappen (norsk oversettelse) så er golfreglene alltid tilgjengelig på din smarttelefon.

Marianne Rasmussen