RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Rapport fra Narvesen Tour Sotra

Narvesen Tour Sotra - Klikk for stort bilde

Lørdag 22.september møtte det 65 spillere i alderen 6 til 19 år for å være med på årets siste Narvesen tour. Bare fra Sotra var det 25 spillere så det var en utrolig bra oppslutninng. Været var svært varierende men regn, vind og sol innimellom. Dette så ikke ut til å plage spillerne noe særlig.

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 26.09.2018

Turneringen gikk svært fint, de minste fra 6-8 år spilte 6 hull på P&P banen og deretter var de med på mini Narvesen cup, som var forskjellige øvelser på de tre siste hullene. Dette ble arrangert for første gang, og ungene synes det var veldig kjekt.

 

Sotra spillerne gjorde det bra og hadde mange gode plasseringer. Gratulerer til alle spillerne som deltok, og ekstra gratulasjoner til våre egne spillere som fikk flotte plasseringer. I klassen G13-15 var det tre Sotra spillere på toppen; 1.plass Sander Vallestad, 2.plass Jonas Særsten og 3.plass Johannes Sletten Hansen. I J13-15 var det Julie Ulvenes Kleppe som stakk av med seieren.

 

I klubbhuset var det ekstra kos med hotdog til spillene og kaker og muffins. Kaken til Mariel Vallestad fikk stor oppmerksomhet, da den var formet som en golfbane.. Tusen takk til alle dere som bakte og til Rema 1000 Fjell som sponset oss med frukt.

 

Resultattavle.


Linkt til startlisten i Golfbox:  Narvesen Tour #8 - Sotra GK

Narvesen Tour Sotra | Fotograf: Rikard Stokke Narvesen Tour Sotra | Fotograf: Rikard Stokke Narvesen Tour Sotra | Fotograf: Rikard Stokke Narvesen Tour Sotra | Fotograf: Rikard Stokke Narvesen Tour Sotra | Fotograf: Rikard Stokke Narvesen Tour Sotra | Fotograf: Rikard Stokke Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra Narvesen Tour Sotra