Velkommen til knøtte og juniorkomiteens sider

Vi ønsker alle barn og ungdommer, velkommen til golftrening i skjønne omgivelser på Sotra.  CCB juniorgruppen ny - Klikk for stort bilde

Målet er å ha det kjekt med golf i et trygt og sosialt miljø.

Juniorkomiteen og trenerne, er frivillige foreldre, som stiller opp for at det skal være noen aktiviteter. Jo flere frivillige, jo mer moro!

Publisert av Andreas Rolland. Sist endret 27.03.2017

Komiteen 2017 består av:
Leder: Ørjan Kleppe, Epost orjan.kleppe@gmail.com

Kontaktpersoner for gruppene:
Junior Satsing: Marc Rogers, Epost marc.pro.rogers@gmail.com
Junior Bredde: Marc Rogers, Epost marc.pro.rogers@gmail.com
Knøtter: Hilde M. Sandvik, Epost hilde.sandvik@gmail.com

Trenere knøtter: Satsegruppen junior

Som trener for mellomgruppen(knøtt), bredde, og satsing er vi så heldig å få benytte golfklubbens Pro, Marc Rogers.

Lyst til å være med å Golfe? Send meg en mail til orjan.kleppe@gmail.com

Knøttegolf:
Skal primært bestå av barn i alderen fra 7-11 år. Gruppen blir delt opp i mindre grupper, etter alder og ferdigheter. Vi arrangerer en time trening pr uke, pr. knøtt

Juniorgolf
Det er 2 juniorgrupper. Bredde og Satsing. Disse kommer primært til å bestå av ungdommer fra 12 til 20 år.

Junior bredde: Denne gruppen er for spillere som syns det er gøy å spille golf, og ønsker dette som en hobby på lik linje med andre aktiviteter.
Trening: to time pr. uke.

Junior satsing: Denne gruppen er for spillere med grønt kort/etablert hcp, som ønsker å satse på golf.
Trening: 4 timer pr. uke med pro, samt minimum 4 timer egen trening etter NXT LVL (Next Level, videreføring av tidligere Coaching System)

NB. Husk at du må være medlem i Sotra Golfklubb for å kunne delta på den organisert treningen. Dette gjør du på www.sotragk.no

Medlemskapet er fritt for de mellom 0-12 år. Videre satser finner du på hjemmesiden.

Treningsavgiften for knøtter er på kr 300,- pr barn, pr sesong.

For mellomgruppe og juniorer er treningsavgiften på kr 500,-, pr barn, pr sesong

Treningsavgiften betales inn på konto: 5261 05 18664

Ønsker noen flere foreldre å delta som aktivitetstrenere/hjelpere, er det bare til å gi en lyd.
Husk!! Nok trenere = plass til alle (:-)

Se også Sotra Golfklubb JUNIOR sin facebook side >>>

For knøtte - og junior komitè
Ørjan Kleppe