Medlemssider

På medlemssidene kan du lese om blant annet de ulike komiteene i Sotra Golfklubb. Vi har alltid behov for hjelp i klubben, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker å bidra.

SOTRA GK HOVEDTERMINLISTE 2019, utarbeidet av turneringskomiteen.

Leder turneringskomite: Reidar Sakseide  +47 906 06 765 reisak@live.no

De aller fleste kan spille golf!

Gjennom Golf Grønn Glede tilbyr Sotra Golfklubb et tilrettelagt golftilbud som gir deltakerne mulighet til å være aktive etter egne ønsker og forutsetninger.

Vi ønsker at mennesker som av ulike grunner ikke er så aktive, eller som har et helseproblem, skal komme seg mer ut i aktivitet og samtidig ha det kjekt sammen med andre.

Vi ønsker alle barn og ungdommer, velkommen til golftrening i skjønne omgivelser på Sotra.

Målet er å ha det kjekt med golf i et trygt og sosialt miljø.

Juniorkomiteen og trenerne, er frivillige foreldre, som stiller opp for at det skal være noen aktiviteter. Jo flere frivillige, jo mer moro!

Komitéen sin oppgave er å stimulere til god aktivitet blant alle seniorer i klubben.

Alle medlemmer i Sotra Golfklubb - herrer som damer, er automatisk senior-golfere det året de fyller 50 år.

Det er ca. 140 damer i Sotra golfklubb. De fleste er aktive golfere.  Flertallet liker å spille sammen med venner og kjente, mens andre også liker å spille sammen med ukjente.
Damekomiteen ønsker å samle damene til å spille sammen med damer.

Komitens oppgave er å stimulere til god aktivitet blant herrene i Sotra Golfklubb.

Herrekomiteen arrangerer uhøytidlige og sosiale turneringer stort sett hver mandag kl 17:00. Dette tilbudet er utrolig populært og er stort sett fulltegnet hver eneste gang.

Du ønskes som klubbvert til enkle oppgaver i Sotra GK sin tjeneste. Det kan være å gå en runde med kursdeltakere på P&P- banen, eller være med fredag formiddag som selskap for brukere i Golf Grønn Glede. Eller å være selskap for nybegynnere på en runde på Hovedbanen.