Marianne T. Rasmussen gjenvalgt som leder for 2 nye år

Onsdag 19.mars ble årsmøtet i Sotra Golfklubb avholdt.

• 50 medlemmer møtte.Marianne - Klikk for stort bilde
  • Nytt styre.
  • Endret kontingent for 2015.
  • Salg av årskort i 2014 sesongen

Marianne T. Rasmussen ble gjenvalgt som leder for 2 nye år med entusiastisk akklamasjon.

Nytt styremedlem ble Arne Landro.

Vår meget dyktige kasserer ble gjenvalgt for 2 nye år, Turid Ulveseth Instebø.

Det ble endring i kontingent, for de med spillerett/medlemslån, fra spilleåret 2015. Fra kr. 3.500,- til kr. 4.000,- for alle, som da gir fritt spill på begge baner.
Barn av samme kategori gikk fra kr. 1.250,- til kr. 1.500,-, i aldersgruppen 13- 19 år (det året en fyller).

Ny nytt: Fra inneværende sesong selges årskort for kr. 6.750,- for greenfeemedlemmer, som gir fritt spill på begge baner. For medlemmer av klubber   i Hordaland, som ikke vil være medlem i Sotra Golfklubb,  koster årskortet kr. 6.000,-.

På medlemsmøtet etter årsmøtet, orienterte leder i junior/knøttekomiteen om arbeidet og visjoner for juniorer og knøtter. Veldig bra visning.

Bjørn orienterte om konsekvenser med nytt Sotrasamband og litt om hotell, leiligheter og klubbhus ved drivingrangen.

Utførlig referat fra årsmøtet og medlemsmøtet blir lagt ut så snart det er klart.

Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik Fotograf: Jan Ragnvald Torsvik

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 20.03.2014