Litt sommerinfo

Fredag 20.juni er det sommeravslutning for knøtter og juniorer .
Da vil knøttene okkupere Pitch & Put banen mellom kl. 17.00 og 18.30.
Juniorene vil spille Hovedbanen i samme tidsrom. (Men her er det  ledig bane til andre)

Ca. kl. 19.00 møtes alle knøtter og juniorer i klubbhuset for diplomutdeling, mat og kos.

I dag avsluttes årets Pink Cup aksjon. Kr. 134.869,- vil bli sendt over til Kreftforeningen/NGF.

Et kjemperesultat som vi takker alle for.
Og sælig takk til damegruppen v/Grethe Sæterlid, som har stått for turnering og auksjon.

Tirsdag 24. juni er siste organiserte dametirsdag før ferien, torsdag 26. juni blir siste seniordag og mandag 30. juni blir  siste herredag.

I uke 26 tar Marc  juniorgutter med til Gjøvik& Toten Golfklubb for å spille JR LagNM, og Rune Hovland tar jentene med seg til Sola Gk. for å spille JR LagNM for jenter.

I uke 27 er der GOLFSKOLE. Da vil 20-30 unge lovende boltre seg rundt om kring med golf, padling og lek..

Medlemmer og gjester kan kose seg i hele juli på banene våre.
Ta gjerne venner med til våre flotte og tørre baner!