Laila kvalifiserte seg til EGA's senior master i Düsseldorf, men....

Laila Marit Fjell - Klikk for stort bildeLaila Marit Fjell Jan Ragnvald Torsvik  ".....da kom litt brått på", sa Laila

Laila ante fred og ingen fare på bobilferie i sommer, da hun ble oppringt fra turneringsansvarlig i Norsk Senior Golf om at hun var kvalifisert til EGA's master klasse turnering i Düsseldorf 22.-25.juli

Gjennoms NSG's order of merit turneringer der Laila lå på en 4de plass etter kun å ha deltatt på seks kvalifiserende turneringer var jenta vår altså kvalifisert til å representere Norge i turneringen.

Det kom litt brått på denne gangen, men vi regner med Laila blir med til neste år når hun nå har fått tenkt seg litt om.

Gratulerer Laila, vi e stolt av deg!

ps! Norge kom på en 9.plass i turneringen.

Norsk Senior Golf (NSG) er en forening som tilbyr medlemskap til alle seniorspillere som er medlem av golfklubb som er medlem av Norges Golfforbund (NGF).
I forbindelse med norske seniorspilleres uttak til og spill i turneringer arrangert av European Golf Association (EGA) og andre organisasjoner som NGF er medlem av, opptrer NSG på vegne av NGF.