Klubbturen til Belek 2015 - Flybilletter

Golf by air - Klikk for stort bilde Norwegian har nå lagt ut rutene til Antalya, angående neste års klubbtur til Belek. Turen går 7.-14. mars, og i øyeblikket er prisen cirka 1500 kroner med flyet t/r. I tillegg kommer selvsagt golfkøllene. Denne prisen vil nok stige etter hvert, så her er det første mann til møllen.

Hittil er det cirka 20 påmeldte til neste års klubbtur til Belek. Vi har totalt 48 plasser. Det er bare å melde seg på, til: Reidar Sakseide, helst på reidar.sakseide@ba.no eller på tlf. 90606765.

Hvis du ikke husker om du har meldt deg på, så ta kontakt. Og hvis det er nye som har lyst å være med, så gjelder det akkurat det samme.

Vi skal bo, som i år, på Glotria Golf Resort, og man kan velge mellom 5, 6 eller 7 dager med golf.

Mer om klubbturen her

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 10.04.2014