KLUBBTUREN 2015

Gloria golf resort - Klikk for stort bilde

De cirka 40 golferne som var med på årets klubbtur til Belek har i sine tilbakemeldinger snakket varmt om at Gloria Golf Resort er det mest egnede og koseligste hotellet vi har vært på til nå.

Derfor bestemte vi der og da at vi satser på en ny klubbtur til samme sted neste år. Tidspunktet blir 7.-14. mars 2015.

Vi har fått et tilbud fra hotellet som ligger på noenlunde de samme prisene som i 2014. Egentlig litt rimeligere. Men det blir litt dyrere for våre medlemmer, fordi vi i 2014 kunne selge turen til medlemmene til en pundkurs på kr. 9, mens den egentlig var på nærmere 10. Dette fordi klubben i 2013 gikk til innkjøp av pund nok til å betale regningen i pund når så langt kom. Dermed ble Sotra GK sine medlemmer spart for i snitt en tusenlapp på hver.

I år er vi nødt til å forholde oss til pundkursen slik den er i øyeblikket, og det er rundt kr. 10. Dermed blir oppsettet som følge for neste klubbtur:

Vi bor på Gloria Golf Resort. Vi spiller på Gloria-banene alle dager, bortsett fra ekstradagen onsdag (for de som vil ha seks dager golf), da vi spiller Robinson Nobilis, som ligger like over veien fra hotellet.

Prisene blir da:
5 dager golf: Dobbeltrom 8000, singelrom 9400 per person.
6 dager golf: Dobbeltrom 8800, singelrom 10.200 per person.
7 dager golf: Dobbeltrom 9700, singelrom 11.100 per person.

OBS: Flyreisen kommer i tillegg. Den må bestilles og betales av hver enkelt. Norwegian offentliggjør sine flyruter utpå våren engang.

Slik spiller vi:
Søndag: Gloria New
Mandag: Gloria Old
Tirsdag: Gloria New
Onsdag: Robinson Nobilis
Torsdag: Gloria Old
Fredag: Kombinasjon Gloria Verde/Gloria Old
Lørdag: Gloria Verde

Når det gjelder rommene, så skal vi gjøre alt vi kan for å få alle plassert inne på hotellet. Det er ikke mulig å forhåndsreservere alle, men Graham er der nede uken før vi kommer, og vil sette himmel og jord i bevegelse for at vi skal få det til. Han vil også sørge for at vi slipper tullet om lørdagen med sen avreise, slik vi hadde litt av i år.

OBS: Vi har forhåndsbestilt 48 plasser. Det betyr at de 48 første som melder seg er sikret å få være med på neste års klubbtur.

Påmelding til:
Reidar Sakseide på: