Julie vant helgens 1.divisjon på Fana!

Julie Hovland - Klikk for stort bildeJulie Hovland Jan Ragnvald Torsvik Fana golfklubb var verter for helgens golfturnering for juniorer 1. divisjon region vest.  Sotra golfklubb var representert med Julie Hovland og Andre Kleppe.

Juniorturneringer i Norge - Klikk for stort bilde

Det var en spennende turnering. Banen var satt lang. En del av hullene var satt på max lengde(Blå og hvit). Mye vann i spill og humpete greener. Dette medførte også at det noen ganger ble mye venting for spillere.

Andre Kleppe var med på sin andre turnering på dette nivået, og sier selv at han er med for å lære av de gode, og kryper oppover på resultatlistene for hver gang.

Julie gjorde en flott turnering. Lå veldig bra ann etter de første 14 hullene på lørdag og lå an til å lede stort. Så ble det noen tunge hull og noen "lost baller" som gjorde at hun endte på 4. plass ( 3 slag bak) etter første dag. Med friskt mot og noen erfaringer rikere fra dagen før var det klart for søndag og siste runde.

Hun var + 6 etter første 9 hull, og klarte  en bedre avslutning en dagen før. Det endte på +13  og seier med 3 slags margin til nestemann !!

Nedskriving ble det også, - 2 på Hcp er ikke og forakte i turnering.

Leaderboard 25mai - Klikk for stort bilde

Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 27.05.2014