HURRA! Gratulerer! Norgesmestre for lag junior jenter!

Champions! - Klikk for stort bildeChampions! Rune Hovland

Gratulerer til Celiann, Julie og Stine!

Norgesmestre i Lag NM jenter, 1. divisjon 2014!

Flagget er heist!

Neste år spiller de i elitedivisjonen.

Guttene har gjort en hederlig innsats i Lag NM for gutter på Gjøvik & Toten Golfklubb.
De fikk en fin 6. plass, og har høstet en masse erfaring som skal komme godt med til neste år.

Stine ble igjen det ekstra loddet på vektskålen.

Sotra fikk til slutt 310 slag, med sine tre spillere og Bergen Gk ble nr. 2 med 310 slag med 2 spillere.
Fana Gk. ble nr. 3 med 317 slag og 3 spillere.

Julie og Celiann spilte Fourball på par, og ble nr. 2. Forsome  på + 14 og nr. 3

I dag spilte de single og Julie ble nr. 2 på +3 og Celiann nr. 4 på + 5 og Stine ble nr. 17 på + 32.

Jentene har spilt over evne. Julie hadde 42 poeng på dagens single og har nå 7,7 i HCP, Celiann fikk også 42 poeng til  HCP 9,6 og Stine fikk 39 poeng og ender på 29,5 i HCP.

Seinere på kvelden ankom jentene og Rune fullsatt klubbhus og seiersseremoni kl 2130 direkte fra Sola.. De kom inn akkompagnert av Queen og "We are the champions" mens vi alle vaia norske flagg og skrålte. Vi koste oss med nybakte boller, kaker og bær mens vi fikk høre om den flotte opplevelser fra Rune og jentene. Marianne holdt fin tale og alle var vi veldig glad og stolt over jentene våre.

Vi bukker oss i støvet og gratulerer igjen!

På guttelaget spilte Andreas og Magnus Sandvik, Sander Herfindal Sæle og Crispin Tufft Torsvik

Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Reidar Sakseide Fotograf: Reidar Sakseide