Mandag-torsdag 10.00-22.00
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00
Søndag 14.00-22.00

Drivingrange og simulator åpen - alt annet stengt

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Herretur 2014 til Coulsdon Manor & Golf club, London

Årets herretur gikk til Coulsdon Manor & golf club den 31.10 til 3.11, med 14 golfere i sin beste form for sesongen og 4 dager med spektakulær golf i all slags vær.

Tyristsjef Rune Bartnes stod for arrangementet og planleggingen. Alt gikk knirkefritt og opplegget var veldig bra.

Se slideshow for noen bilder. (litt problem med bilder i artikkelen i dag)

Publisert av Geir Otterbeck. Sist endret 09.11.2014
Coulsdon manor & Golf club
Herretur 2014  | Fotograf: fra internett God stemning i baren | Fotograf: Geir Bilde 1: Alle med driver
Bilde 2: 2 våte herrer
Bilde 3: Green med vann | Fotograf: Geir Fine forhold på banen
Fargerike herrer
"Birdie" - Torbjørn traff ei måse | Fotograf: Geir Dame i baren
Venter på servering
Vått på banen | Fotograf: Geir Venter på utslag
Couldson manor
Fint vær | Fotograf: Geir Pondus birdie | Fotograf: fra nettet

Vi ankom Coulsdon Manor, ca 20 minutter fra Gatwick, noen minutter før første utspill, så det var bare å hive seg rundt og få golfutstyret med seg. Fredagen gav oss fantastisk "shorts" vær, og det var smekkfult på banen. En ganske stor utfordring at spillet gikk seint, og de 2 siste gruppene spilte ut på hull 18 i bekmørke.

Banen var en god, gammeldags par 70 bane, litt seint på sesongen med mye løv og ganske trege greener. Konkurransen var 3 runder slagspill med netto handicap + premiering for hver dag og close to pin.

Dagens prestasjon var en "ekte" birdie fra skarpskytteren Torbjørn - skjøt ned ei måse i lufta på utslaget!

Dag 1 resultater: 1) Øyvind Bru 2) Frode Øverli 3) Rune Bartnes. Close to pin ble vunnet av Ole Magne Glesnes.

Lørdagen fortsatte med fantastisk fint spillevær, og noen golfere hadde toppet formen i løpet av kvelden og natten... Dagens prestasjoner går til Ole Kristian som drivet flere par 4 hull med opp til 340 meter lengde.

Dag 2 resultater: 1) Frode Øverli 2)Ole Kristian Rå 3)Rune Bartnes. Close to Pin vant Frode Øverli.

Søndagen bydde på et værforhold vi er mer vant med - øs pøs regn i bøtter og spann, og her var ikke greenene like tørre som hjemme på Sotra. Rene fossefall og mye moro med puttingen.  Dagens prestasjon går til Reidar, som i en "trengt" situasjon løste saken etter prinsippet - må mann så må mann....

Dag 3 resultater: 1) Øyvind Bru 2)Frode Øverli 3) Ole Kristian Rå.  Close to pin vinner var Frode Øverli.

Søndag kveld til middag var det premiering og sammenlagt resultater. Herretur 2014 invitational challenge tour ble vunnet av:  1) Øyvind Bru 2) Frode Øverli 3) Rune Bartnes 4) Torbjørn Landro 5) Ole Kristian Rå.

Mandagen var det noen som måtte dra tidligere hjem, så det ble spilt en runde slagkonkurranse med følgende resultater:  1)Frode Øverli 2) Aksel Lillebø 3) Geir Otterbeck.

Oppsummert:  En fantastisk fin gjeng med herrer fra Sotra GK, bra hotel og fin bane, god stemning , mange golfregler og verdensproblemer ble løst utover kvelden på hull 19...

Takk for turen og takk for hyggelig lag til alle sammen.

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen