Mandag-torsdag 10.00-22.00
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00
Søndag 14.00-22.00

Drivingrange og simulator åpen - alt annet stengt

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

GRATULERER Julie med seier i Suzann junior CHALLENGE!

Fantastisk - Julie vant finalen som ble spilt på Bogstad i dag. premieutdeling - Klikk for stort bildepremieutdeling Rune Hovland

En utrolig prestasjon av Julie, som beholdt roen og storspilte i denne profilte turneringen til Suzann.

Bakgrunn:

Julie er en av 9 jenter i Norge som er plukket ut til å delta på Suzann Pettersens turnering (Suzann Junior Challenge) for jenter i alderen 13-16 år på Oslo Golfklubb på Bogstad 5. september.  Uttaket er basert på årets prestasjoner. Dette er en turnering som Suzann har gjennomført i flere år, hvor de beste talentene i Norge får treffe verdens stjernen og delta i en turnering, samme helgen som "Tutta" inviterer flere av sine LPGA venner til en veldedig turnering på Oslo GK (Suzann Pro Challenge)
Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 09.09.2014

Turneringen for juniorene startet fredag på Holtsmark golfbane i Lier. Her skulle det spilles en kvalifisering over 36 hull ( 2 x 18 hull) slik at de fire beste jentene og guttene skulle gå videre til semifinale og finale på Bogstad golfbane om lørdagen.

Fredag 5. september, Holtsmark GK, Lier:

julie utslag hull 1 holtsmark - Klikk for stort bildejulie utslag hull 1 holtsmark Rune Hovland 1. Runde: Julie begynner bra på de første hullene og holder følge med de argeste konkurrentene. Når hun nærmer seg halvspilt førsterunde er hun  5 slag bak lederen. En fantastisk opphenting på de siste 8 hull, gjør at hun leder etter første 18 hull med utrolige +1 ( et slag over banen par som er 72)-

2. Runde: Julie begynner litt nervøst og har stang ut ved flere anledninger. Hun havner litt bakpå, og ved runding har hun falt ut av topp fire. Nok en gang får vi en sterk avslutning på runden som gjør at hun ender på +8, (80 slag) og totalt +9 på begge runder.

Resultater etter 36 hull var 4 spillere kvalifisert til semifinale på Bogstad lørdag:Setter putten på Holtsmark - Klikk for stort bildeSetter putten på Holtsmark Rune Hovland
  1. Celine D. Karlung  Oslo GK   +5
  2. Stine Lindanger Stavanger GK + 7
  3. Julie Hovland     +9
  4. Madelene Stavnar Vestfold GK  + 10

Lørdag 6. september Bogstad golfbane, Oslo GK. Finalerunder:

Finalerunder skulle spilles som «match spill» over 9 hull, dette betyr at spillerne spiller om et og et hull.  Vinner du første hull, er du «1 up». Taper du neste hull, er du AS ( All Square) osv.

Semifinale: Julie møter Stine Lindanger og havner bakpå allerede på hull 1 som hun taper. Matchen går litt frem og tilbake og etter hull 7 leder Julie med 2 Up med to hull igjen å spille. Dette betyr at Stine må vinne hull 8 og 9 for å «play off» fra hull 10.  hull 8 ender likt og Julie vinner semifinalen.

Finale: Julie møter Celine D. Karlung fra Oslo GK i finalen. Hun avgjorde sin semifinale match på hull 7. ( Celine er også klassekamerat av Julie på Wang Toppidrettsgymnas i Oslo)
Det starter bra for Julie, og hun vinner hull 1. Matchen bølger frem og tilbake, Julie spiller meget bra golf. Det er masse tilskuere og høy stemning, men hun klarer likevel å holde seg forbausende konsentrert og rolig.
Etter hull 3 er de AS ( likt)  Julie vinner hull 4,5 og 6 og leder med 3 Up og tre hull igjen å spille.  Celine må vinne resterende hull for å få play off, Julie taper hull 7 og 8 og er bare 1 up før siste hul. Hull 9 er et langt par 5 hull og Julie setter sitt tredje slag   vel en meter fra hullet. Celine havner i bunker, og  får et vanskelig slag inn på greenen. Hun slår ballen slik at den lander på greenen, men på de lynraske greenene ruller ballen hennes av og et godt stykke ned på fair way. Hun innser at slaget er tapt og gratulerer Julie med seieren.

I gutteklassen er det Kristoffer Reitan fra Oslo GK og Markus Braadlie fra Bergen GK som gjør opp om seieren. Kristoffer vinner etter play off.

Juniorene blir selvfølgelig gjort stor stas på av Suzann med premieutdeling i forbindelse med hovedturneringens avslutning på greenen på hull 18. CCB juniorgruppen ny - Klikk for stort bilde

Kilde: Rune Hovland
Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland Fotograf: Rune Hovland

Join us on Facebook Følg oss på Facebook