Gratulerer, damer! Sølv i LagNM for damer 2. div. OG så ble det opprykk til 1.divisjon likevel!

Ny melding fra Norges Golfforbund. Jentene rykker opp i 1. divisjon neste år.

Grattis, igjen!

Enda en gang klarte Julie Hovland, Celiann Tverlid Kolltveit biffen. Marianne T. Rasmussen var også med på laget som klarte en super 2. plass i helgens Lag NM for damer, med 347 slag.

Haugesund Gk. vant  med 336 slag.

Vi kom på 2. plass.JPG - Klikk for stort bildeVi kom på 2. plass.JPG

Det ble en veldig spennende single i dag.. Etter første 9 var det Celiann som lå best an av våre, men så slo Julie til på de siste 9. Julie endte på en super andreplass på +13, Celiann endte på en 6. plass på + 18 og Marianne på en 18.plass på +41.

Men jentene klarte å få en 2. plass sammenlagt og (dermed kvalik til neste år i første divisjon, trodde vi) men SORRY. Det er kun ET lag som rykker opp. Men vi syns det er fantastisk med SØLV!

Gratulerer så mye!

I dagens Single endte Marc på en 8. plass med +9. Vinner i dagens Single ble Simen Jørgensen fra Mandal med +2.
Eirik en 18. plass med + 15, Frode K.  26.pl. med + 18 og Lars Erik en 37 pl. med +23.

Sammenalgt ble guttene nr. 8 med 623 slag. Og det er bra med tanke på disk og 10 slag i straff.

Haugesund Gk vant med 563 slag.

Caddien er klar med gul vest.JPG Celiann varmer opp på drivingrangen.JPG Fra venstre, Julie, Marianne, Celiann Julie Hovland, Celiann Tverlid Kolltveit og Marianne T. Rasmussen Haugesund med 1. plass og Meland på 3. plass.JPG Marc Wyn Rogers, Frode Kausland, Eirik Tverlid og Lars Erik Løvaas Herrene er klar for 1. runde.JPG Litt mat mellom 1. og 2. runde.JPG Må hilse på dommer Reidar.JPG Puttelinjen settes.JPG Puttetrening før neste runde Vi er fornøyd med 2. plassen.JPG Vi kom på 2. plass.JPG

I Fourball spiste jentene inn 2 slag på Haugesund og ligger nå kun 3 slag bak. Både Julie og Celiann spilte 77 slag. Kanonbra, jenter!

Fourball herrer: Marc og Frode K. vant med - 1 og Eirik og Lars Erik fikk en 13 plass med + 8.
Sammenlagt ligger de på en 10. plass med 365 slag, 50 slag bak leder, som er Haugesund GK med 315 slag.

Jentene ligger på 4.plass etter første runde Foursome, med + 23, 5 slag etter Haugesund gk. som leder med +18.

Eirik og Marc er disket, (91 slag og kunne hatt en 10.plass). Frode og Lars Erik ligger på en 16. plass (+25), 14 slag bak leder som er Stord Gk. på +9.

Julie Hovland, Celiann Tverlid Kolltveit og Marianne T. Rasmussen spiller på damelaget

Julie Hovland, Celiann Tverlid Kolltveit og Marianne T. Rasmussen  - Klikk for stort bildeJulie Hovland, Celiann Tverlid Kolltveit og Marianne T. Rasmussen

Marc Wyn Rogers, Frode Kausland, Eirik Tverlid og Lars Erik Løvaas spiller på herrelaget.

Marc Wyn Rogers, Frode Kausland, Eirik Tverlid og Lars Erik Løvaas - Klikk for stort bildeMarc Wyn Rogers, Frode Kausland, Eirik Tverlid og Lars Erik Løvaas