Mandag-torsdag 10.00-22.00
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00
Søndag 14.00-22.00

Drivingrange og simulator åpen - alt annet stengt

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Gratulere med fullført og bestått «Ungdomsdriven 2014»

Andreas har fullført og bestått Ungdomsdriven 2014!

Ungdomsdrivere bestått 2014 - Klikk for stort bildeUngdomsdrivere bestått 2014 Norges Golfforbund

Av 75 påmeldte til Trener 1 var det 44 som besto og av de 44 var 10 også med i Ungdomsdriven
- Andreas var en av de 10 :)

Vi er kjempestolt og gratulerer Andreas med bestått kurs.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 02.11.2014

Sitat fra Norges Golfforbunds gratulasjonsbrev:

"NGF er meget imponert og veldig fornøyd med at dere alle har kommet igjennom og bestått kurset med glans. Det står stor respekt av det dere har gjennomført både på de tre obligatoriske samlingene, oppgavene mellom samlingene, praksiseksamen, hjemmeeksamen og ikke minst den obligatoriske praksisgjennomføringen på egen klubb. Dere har samlet sett gjennomført nesten 1100 timer praksis i egne klubber i løpet av denne sommeren.  Oppgavene har vært mange og varierte, fra det å bistå med VTG opplæring, rekrutteringstiltak, barn og golftrening, juniortreninger, klubbtreninger, golfcamper, sponsorarrangement og stått på stands for klubbene deres. Tilbakemeldingene har vært svært positive og en head pro på en av deres klubber sa det så klart og tydelig at klubbens aktivitet ikke hadde latt seg gjennomføre uten dere.

Vi håper klubbene deres får nyte deres kompetanse, bistand og hjelp i mange år fremover og vi er sikre på at dere har stor lyst til å bidra for en bedre hverdag og aktivitet for alle klubbens medlemmer og dere selv innen golfen, enten som spiller, trener eller leder i fremtiden.

NGF har også tillit til at klubbene deres ser muligheten og dere som en fremtidig videre ressurs, sørger for at dere som ny uteksaminerte leder og trener 1 ressurser blir ivaretatt og får tilpasset oppgaver og ansvar i klubben som bidrar til å øke aktivitetsnivået og kvaliteten i arbeidet for å få flere og bedre golfere. Ikke bare i selve gjennomføringen av trening, men også planlegging og organisering av klubbens helhetlige aktivitetstilbud. Vi tror dere vil kunne bidra positivt på alle disse områdene."

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen