Hull 4

Se hull 3  Se hull 5

Hullbeskrivelse

Hull 4 er et krevende par 4 hull, hvor man slår mot en bratt oppoverbakke. Green er skjult bak en fjellknaus. Et flagg på toppen av fjellknausen viser retning til green fra gult utslagsted. Fra toppen av fjellknausen  (kjegle) er det ca. 65 meter til midt på greenen. Det er en bunker til venstre/i forkant av green, og fjell hvis du slår forbi green.

De aller fleste golfere slår seg opp i bakken, før man slår over fjellknausen mot green. Vær sikker på at det er ledig på green, før du prøver å slå deg inn.

Fairwayen er ganske bred, men det er fjellside langs hele venstre side og fjellknaus fylt av brake og trær til høyre. Du kan se hvite staker langs høyresiden, men disse gjelder bare for hull 5.

Etter hull 4 går du rett frem til utslaget på hull 5. Da skal du slå ned til green du gikk forbi ved rødt utslag på hull 4. Du gjør lurt i å merke deg hvordan flaggplasseringen på hull 5 er.

Hullsponsor

Klubb / Baneselskap