Junior Tour 1.divisjon vest 23.-24.august

Program og generell informasjon

Hull 3 blyanttegning - Klikk for stort bilde Jan Ragnvald Torsvik
Ved spørsmål kontakt turneringsleder eller arrangementskomite
tlf 4154 1084 epost post@sotragk.no

Om Junior Tour 1. divisjon

Junior Tour 1. divisjon er en turneringsserie under Titleist Tour og består av turneringer som spilles parallelt i to regioner, Vest og Øst. Gjennom 1. divisjon kan de beste spillerne også kvalifisere seg til påfølgende Titleist Tour.

Turneringsbestemmelser fra Norges golfforbund
OBS! Hele turneringen spilles med 3 køller + putter.

Drivingrange og treningsområder

Drivingrange med putting green og treningsbunker er åpen hele tiden.  Baller hentes ut med 20 kr mynt eller klippekort som kjøpes i pro shop.  10 minutters gange fra pro shop.

9 hulls pitch & put bane ligger ved pro shop og er åpen fra 08-21, spill/trening på denne avtales i pro shop.  Pitch & Put er tilgjengelig som treningsområde for deltakere i forkant av turneringen.

Førstehjelpsutstyr

Førstehjelpsutstyr og hjertestarter finnes i klubbhus.

Innlevering av score kort

Scorekort leveres i scorekortmottak, klubbhus etter hull 18 er avsluttet.

Innspill

Innspill vil kunne foretas fredag 22. August, bookes i golfbox eller tlf 4154 1084

Jr. deltakere  kr.100,- 9 hull kr.150,- 18 hull. Voksne kr.150 9 hull kr.200 18 hull

Kjørebeskrivelser og kart

Til Sotra golfklubb fra Bergen: Kjørebeskrivelse

Spill- og turneringskontakg NGF:

Øystein Tamburstuen 9021 2484 oystein.tamburstuen@golfforbundet.no

Turneringsleder Sotra golfklubb:

Ole Kristian Raa 4154 1084 post@sotragk.no

Arrangementskomite Sotra golfklubb:

Olaug Evanger 4154 1084 post@sotragk.no

Lagring av utstyr

Klubben kan oppbevare spillernes utstyr i helgen etter avtale i klubbhus.

Mat og drikke

Kafeen er åpen i tiden 0700–2100.  Før kl 1100 vil utvalget i kafeen være enkel mat, eks bagetter. Fra kl 1100 vil det være servering av dagen varmrett.

I forkant av turnering lørdag og søndag vil deltakere få tilgang til fri frukt og drikke.

Det er vannstasjon ved hull 1 og hull 10.

Offisiell tid

Offisiell tid vises på klokke ved tee #1

Overnatting

18 km: Nordic choice hotellkjede Bergen. Oppgi ditt medlemskap i NGF så får du 20% på gjeldende pris

8 km: Ågotnes Motell. 795,- for enkle rom og 995,- for doble rom inklusiv frukost.

8 km: Skogtun Motell og Camping

Ta kontakt med klubbhus dersom dere ønsker å overnatte på egne madrasser i skolebygg, ca 10 minutter gangavstand fra klubbhus

Se oversiktskart nederst

Premieutdeling

Finner sted ved klubbhuset så snart resultatlistene foreligger søndag.

Pro shop/klubbhus

Åpen fra kl. 0700-2100 alle turneringsdager.

Påmeldingsinformasjon

Påmelding og informasjon

Påmeldingsfrist mandag 11. august kl. 12.00

Før påmeldingsfristens utløp skal avmelding/strykninger gjøres i golfbox. Etter påmeldingsfristens utløp skal avmelding/strykninger rette til NGF, turnering@golfforbundet.no

Sanitæranlegg

Det er ikke tilgang på dusj. Enkelt toalett er tilgjengelig i klubbhus.

Start og mellomstasjon før hull 10

Hos starter ved hull 1utleveres scorekort, lokale regler, flaggplassering og tidsskjema.Etter hull 9 går spillere via klubbhus for toalettbesøk og registrering av score før de går videre til hull 10.

Startlister og resultatservice

Score registreres ved hvert tredje hull og vil være tilgjengelig på live score i golfbox samt på storskjerm i klubbhus.

Starttider

Lørdag 23.08 fra kl 0800 ved hull 1,  back 9 fra kl 1000

Søndag 24.08 fra kl 0800 ved hull 1,  back 9 fra kl 1000

Traller

Vi vil være behjelpelige med å skaffe nødvendige antall traller. Bestill derfor traller før ankomst, tlf 4154 1084.  Utover reserverte traller kan det ikke påregnes at det er tilgjengelige traller.

Turneringen

Turneringen spilles med 3 køller + putter, les mer om dette i påmeldingsinformasjon

18 hull lørdag, 18 hull søndag, men mulighet for innspill fredag.

Turneringen er for junior fra 13 -19 år med spillerhcp +8 til 24 for jenter og +8 til 18 for gutter.

Andre NGF turneringer

Overnattingssteder - Klikk for stort bildeOvernattingssteder