FMC Technologies Cup - and the winner is!

Eirik Tverlid, Frank Rå, Rune Bartnes, Ole K Rå - Klikk for stort bilde Jan Ragnvald Torsvik

Torsdag 6.mars stakk "Sotragutane" av med seiren i FMC Technologies Cup 2013/2014.
Juniorlaget "Sykkelbutikken" stod gjorde en meget bra innsats med en imponerende andreplass.

Turneringen er sponset av FMC Technologies.
Turneringen gjennomføres i vintermånedene på golfsimulator der bedrifts- og vennelag kan delta.
I år deltok 16 lag med 70 deltakere i alderen 12-70 år!

Andreas Sandvik, Crispin Tufft Torsvik, Celiann Tverlid, Andre Kleppe, Erika Løvaas, Julie Hovland - Klikk for stort bilde Jan Ragnvald Torsvik

Juniorlaget "Sykkelbutikken" imponerte med å spille seg helt frem til finalen, der de spilte jevnt en periode før de måtte gi tapt mot "Sotragutane" på den vanskelige finalebanen som var både lang og trang på en gang!

Til slutt endte kampen med 90 poeng  til "Sotragutane" og 76 poeng til "Sykkelbutikken" på en meget vanskelig finale bane.

FMC Cup finalelag - Klikk for stort bilde Jan Ragnvald Torsvik

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 18.03.2014