Fantastiske resultater av våre juniorer i helgen

Celiann utslag - Klikk for stort bilde Jan Ragnvald Torsvik

Ole Kristian fikk en flott 4. plass i Regions tour som ble avholdt på Bergen Golfklubb. Julie en super 9. plass. Det var 30 deltakere og turneringen gikk som vanlig over 2 dager. Vi gratulerer begge!

På Voss spilte Celiann meget bra og vant sin klasse :-), Erika fikk en fin 5. plass, Sander en flott 4. plass, Andre en fin 6. plass, Crispin en super 2. plass og Stine en flott 4. plass

Elise, Sebastian, Mathias og Josefine spilte også på Voss og alle spilte fantastisk bra.

Vi gratulerer alle sammen med en super innsats.

Reportasje fra Junior Tour Voss følger

Her er alle bildene

Vi hadde en veldig fin tur, med strålende sol, varmt, fin bane som gav fantastiske forhold for å kunne spille både gøy og god golf.

På fredagen ble det «utrigg» av alle tingene våre, golfbagger og telt. Mens noen dro for sjekke driving ranch, chippegreen og puttegreen, så satte andre opp teltet og fikk plassert alt vi hadde på en fin plass rett bak klubbhuset.

Ungdommen ville ligge i teltet alene uten voksne, så de voksne måtte bo i campingvogn.  På fredags kvelden lagde vi taco og spiste sammen ute.  Mens noen tok en runde golf på ettermiddag/kvelden, så satt vi andre og slappet av i kveldssolen.

Lørdagen startet vi med felles frokost ute i det fri. Herlig å kunne spise i strålende sol ute, med fuglekvitter og utsikt til fine fairwayer! På lørdag var det lagt opp en turnering, 9 hull, som ble kalt «DagenFørDagen»- Det var en turnering for både juniorer og voksne som var med. Det var 68 spiller påmeldt. Der tok Elise 2. plassen og Josefine og Sebastian tok henholdsvis 6. og 7. plass i klasse D. I klasse C tok Andre 1. plassen, Sander 2. plassen og Stine 3. plassen. Både Andre og Sander skrev seg ned i hcp, og «rykket opp» en klasse før turneringen som var på søndag. Celiann, Crispin og Erika hadde fine plasseringer på 7. 19. og 20. plass i klasse C.

I B (for voksne) klassen tok Irene og Ørjan 1. og 2. plassen, der Irene hadde en klar seier med hele 26 poeng på 9 hull! Det er bra!!

Etter turneringen hadde klubbene som deltok, samarbeidet for å lage til et sosialt opplegg for barna. Det ble laget flere lag på tvers av klubbene, og det var flere poster med ulike oppgaver som lagene skulle løse. Dette var oppgaver som f.eks. slalomputting, chipping inn i ring på green, stabling av vedkubber i tårn, pilkasting, gjetteleker med mer. Ungene virket veldig engasjerte og samarbeidet godt for å vinne med flest poeng. Vi fikk servert hotdog eller suppe av arrangørene etter turneringen.  På kvelden ble det grilling og for noen bading i sprinkleranlegget på puttegreenen.

Søndag var den store dagen med turnering for juniorene. Og som du kan lese i ingressen, så tok ungdommer fra Sotra fine plasseringer!

Voss Golfklubb som var ansvarlige arrangører har gjort en utmerket jobb med turneringen. Det aller meste gikk helt knirkefritt og arrangørene var både positive og hjelpsomme til det meste.  Etter «nedpakking» av klær, golfbagger, telt med mer, ble det hjemreise litt før kl. 19.00 søndag kveld. Alle virket veldig fornøyde, godt slitne og klar for både nye turer og klar for å reise hjem til egne senger.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 06.06.2014