Bubba Watson og Irene Evanger Rå vant The Masters

Bubba Watson og Irene vant en overlegen seier i helgens "The Masters" på Augusta National Golf Club.

Riktignok ble det noen millioner i forskjell på premiene, men Irene var kjempefornøyd med en driver fra NIKE

Det var stor stemning i klubbhuset søndag 13. april på finaledagen i The Masters.

Klubbens medlemmer hadde kjøpt lodd. Nummeret på loddet samsvarte med trekningen av spillere, og hvert medlem fikk dermed tildelt "sin" spiller.

Bubba og Irene ledet etter tre runder og delte ledelsen i inngangen til finalerunden med Jordan Spieth og Torbjørn Landro.
Det ble en spennende finalekamp mellom disse to, og bak prøvde Jonas Blixt og Arnt Rasmussen seg.

Men Bubba og Irene vant med -8, tre slag foran Jonas Blixt og Arnt som delte andreplassen med Jordan Spieth og Torbjørn.

Well done!

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 14.04.2014