Sotra-seniorer i støtet

Det ble arrangert to NSG-turneringer i Bergensregionen denne helgen, og seniorene fra Sotra bet godt fra seg i konkurransene. Seier til Hjalmar og Turid på lørdagens turnering og søndag vant Torbjørn og Åse Britt i sine respektive klasser - fantastisk bra - Vi gratulerer :)

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 11.05.2015

Lørdag var det Bjørnefjorden som sto som arrangør. Her stakk Hjalmar Skomsvold av med seieren i klasse 3, mens Lars Ulveseth fulgte opp med en fin tredjeplass i samme klasse. I klasse 5 var det Turid Ulveseth Instebø som dro av gårde med seieren etter god golfing. I klasse 4 var Laila og Kristoffer Fjell de beste av våre, med fjerde og femte plass.

Søndag sto vi selv om arrangør av NSG-turneringen, og her ble Sotra-dominansen enda tydeligere. I klasse 2-3 fikk Lars Ulveseth igjen en fin tredjeplass. Klasse 4 hadde tre hjemmespillere på pallen, med Torbjørn Landro som vinner foran Christian Arentz og Laila Fjell.  Tredobbelt ble det også i klasse 5, med Åse Britt Ulveseth på topp foran Odd Larsen og Eva Britt Tellnes.

Alt i alt en oppløftende helg for «gamlingene» fra Sotra. Mange av våre spillere er allerede kvalifisert for norgesfinalen, som går på Moss og Rygge 19. og 20. september.

Tekst: Reidar Sakseide.