RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

TNJT Haugaland

Julie Hull 18 - Klikk for stort bildeJulie Hull 18 Rune Hovland I helgen var det ny Team Norway Junior Tour Region på Haugaland GK, Sveio Golfpark. Julie var eneste deltaker fra Sotra, men bet godt fra seg.

Værforholdene var ikke lette, på en allerede krevende bane på Sveio. I vind blir banen mye mer krevende å spille.

Første dagen var spillet bra og Julie spiller bra golf store deler av runden. Desverre er det noen få hull som gjør at totalscoren etter dag en er +28 og en delt 4. plass.

 

Dag 2 gjorde værgudene sitt for at spillet skulle være vanskelig. Vinden økte på utover dagen og var oppe i 12m/s. Banen er veldig utsatt for vind, særlig på de siste 9 hullene.
Julie starter dagen bra og etter halvspilt sisterunde ligger hun +6, og har klatret til 3 plass. Hun har hentet 5 slag på andreplassen som gir plass i årets NM for juniorer. Storspillet fortsetter i 8 hull til, men en kjedelig 9 på siste hullet gjør at 2. plassen ryker, og også sjansen for å spille i årets NM. Likevel er Julie godt fornøyd med runden da hun spiller -6 i forhold til sitt par, og leverer nest beste sisterunde, kun slått av vinneren med 3 slag.

Vi gratulerer med en y 3. plass på TNJT Region og håper storspillet fortsetter neste helg på Fana

Øvrige resultater finner dere her

1-3 plass - Klikk for stort bilde1-3 plass Rune Hovland

Publisert av Andreas Rolland. Sist endret 16.06.2013