RKS Nordvestlandet

Publisert 05.08.2014

Marc har ferie til  18, august, men har glemt å stenge for bestilling på nett.

Jeg får ikke til å stenge. SORRY!

Publisert 22.06.2014
And the winner is

Celiann spilte fantastisk bra og vant dameklassen på Region Tour Hordaland. Turneringen ble avholdt på Bjørnefjorden Golfklubb i helgen. Hun spilte på +22 og Julie kom på en flott 3. plass med +31. Erika deltok også med en hederlig innsats.

Ole Kristian deltok på helgens Norges Cup på Borre Golfklubb med flott innsats.

Vi gratulerer alle sammen!

Publisert 18.06.2014
Julie Hovland

I helgen var våre juniorer litt forskjellige steder i landet. Julie spilte Titlest Tour på Moss & Rygge GK. Andre spilte junior 1. divisjon på Utsikten GK i Kvinesdal og Andreas, Celiann, Stine, Crispin, Magnus og Mathias spilte junior Tour på Bjørnefjorden GK. Veldig gode resultater på alle sammen.....

Publisert 12.06.2014
_nordea_pairs.jpg

Norges største golfturnering- Nordea Pairs –, er en morsom parturnering som kan spilles uavhengig av nivå.

Årets klubbkvalifisering i Sotra Golfklubb samlet 26 par (52 spillere) til turnering i strålende ettermiddagssol, onsdag 11. juni.
Publisert 05.06.2014

Onsdag og Torsdag neste uke, har vi felles trening med Marc. Tema er målrettet trening, og hvordan vi kan har det litt gøy nor vi trener!

Vi begynner kl 1900 begge dager, dette er åpen til alle.

Meld dere på på golfbox!!!

Håper mangen blir med, det er plass til 8 stk per trening. 100kr per pers som betales til klubbhuset før trening begynner.

Publisert 05.06.2014
Klubbkolleksjon 2014

Dame:

Genser kr. 600,- i grå

Polo kr. 300,-  i hvit og lyseblå

Herre :

Genser kr. 400,-  i grå

Polo kr. 500,-   i lilla og sort

Junior:

Polo kr. 300

Publisert 01.06.2014
Celiann utslag

Ole Kristian fikk en flott 4. plass i Regions tour som ble avholdt på Bergen Golfklubb. Julie en super 9. plass. Det var 30 deltakere og turneringen gikk som vanlig over 2 dager. Vi gratulerer begge!

På Voss spilte Celiann meget bra og vant sin klasse :-), Erika fikk en fin 5. plass, Sander en flott 4. plass, Andre en fin 6. plass, Crispin en super 2. plass og Stine en flott 4. plass

Elise, Sebastian, Mathias og Josefine spilte også på Voss og alle spilte fantastisk bra.

Vi gratulerer alle sammen med en super innsats.