RKS Nordvestlandet

Publisert 20.05.2019

Veien til Golf (VTG) kurs, siste før ferien, starter tirsdag 11. juni kl. 17.00-21.30, fortsetter torsdag 13. juni fra kl. 17.00-21.30 og avsluttes søndag 16. juni fra kl. 09.00-.15.30.

Påmelding til post@sotragk.no

Publisert 17.05.2019

Det er begynt å tikke inn gaver til årets Pink Cup:

Strikket barnegenser, utlån av minigraver, heklet duk, gavekort, dukkevugge, notatbok, hamburgermeny,hårprodukter, pengegave.

Se hele gavelisten her... (PDF, 54 kB)

Publisert 17.05.2019
Neste års klubbtur til Belek går fra 7. til 14. mars. Norwegian har vi avskrevet da de reiser nedeover lørdag og hjemover tirsdag eller torsdag. Derfor gjør vi som følger:
Avreise lørdag 7. mars kl. 0710 fra Bergen via Oslo til Alanya, med SAS.
Hjemreise lørdag 14. mars kl. 1605 fra Alanya via Oslo til Bergen, med SAS.

Hvis du/dere vil være med til Belek neste år, så er det fint om dere tar kontakt med Reidar Sakseide, helst på epost reisak@live.no, eller på tlf. 90606765. Jo raskere, dess bedre, særlig av hensyn til plass på flyene.

Påmeldingsfrist: 31. AUGUST.
Publisert 11.05.2019
Leiv Terje Sangolt slo Hole in One

Sotra GK arrangerte turnering i Hordaland Seniorgolfs regi lørdag 11. mai, og den som gjorde seg kanskje mest bemerket var Leiv Terje Sangolt som endelig fikk sin første hole in one, på hull 1 (eller egentlig 10). Gratulerer!

Ellers gjorde Sotra-damene det veldig bra ettersom Grete Nygård og Laila Fjell vant henholdsvis B- og A-klassen for damer.

I herreklassene  ble det andreplass i de to klassene - Hjalmar Skomsvold i A-klassen og Reidar Sakseide i B-klassen. Vinnere var Harry Skage og Preben Busk Hansen.

Publisert 11.05.2019
Leiv Terje Sangolt slo Hole in One

I Hordaland Seniorgolf sin turnering slo Leiv Terje Sangolt Hole in One med sin PW på hull 1, par 3 og 95 m.

Han slo et pent slag som landet en meter fra koppen og ballen rullet rolig oppi.

Leiv Terje så ikke hva han hadde gjort, men Frode Øverli ropte "Han gikk i".. men Leiv Terje var like rolig :-)
Hadde ikke gjort noe slikt før :-)

Vi gratulerer og minner om klubbfesten og der tilhørende velkomstskål.

Publisert 08.05.2019
IMG_8987.JPG

Sotra Golfklubb arrangerer Pink Cup turnering 25. mai kl 0930 og andre aktiviteter inkludert loddsalg og auksjon der alle inntektene går til Kreftforeningen, øremerket brystkreftsaken.

Meld dere på turneringen i Golfbox eller ring klubbhuset på tlf 415 41 084.

Vi tar imot gaver til både auksjon og loddbøker :-)

Vi har også fått laget en Pink Cup bøsse, som man kan putte penger på hvis man vil.

Publisert 08.05.2019
IMG_0137.JPG

I helgen gjennomførte vi Narvesen Tour og startet med 75 deltagere.

Mener det er Narvesen rekord i regionen og med 26 spillere fra Sotra, satte vi klubbrekord for deltagelse i turnering.

Juniorarbeidet er et satsingsområde i klubben og da er det utrolig kjekt å se så mange flotte barn/ungdommer, litt smånervøs, men smilende, som slår ut på hull 1 og etter 9 eller 18 hull er gleden/nervøsiteten fremdeles tilstede. Stå på alle sammen, så er det ikke lenge til vi har flere juniorer på Srixon tour og Garmin Tour.

Denne helgen deltok vår egen junior, Andrè Ulvenes Kleppe, på Garmin Tour Meland og endte på 14.plass - Lykke til videre Andrè.