RKS Nordvestlandet

Publisert 15.08.2019

Seniortorsdag 15. august, slo Finn Oddvar Nilsen Hole in One på hull 6
Hullet er 110 m, par 3 og han brukte en hybrid.

Et fantastisk flott slag som gikk rett i koppen, sier Leiv Terje Sangolt, som var hans markør.
(Hjalmar skulle ta bilde, men det ble en liten "teknisk feil")

Finn så ingenting, for han ser ikke så langt, sier han :-)

Vi gratulerer og minner om velkomstdrinken på klubbfesten!

Publisert 14.08.2019
Neste års klubbtur til Belek går fra 7. til 14. mars. Norwegian har vi avskrevet da de reiser nedeover lørdag og hjemover tirsdag eller torsdag. Derfor gjør vi som følger:
Avreise lørdag 7. mars kl. 0710 fra Bergen via Oslo til Alanya, med SAS.
Hjemreise lørdag 14. mars kl. 1605 fra Alanya via Oslo til Bergen, med SAS.

Hvis du/dere vil være med til Belek neste år, så er det fint om dere tar kontakt med Reidar Sakseide, helst på epost reisak@live.no, eller på tlf. 90606765. Jo raskere, dess bedre, særlig av hensyn til plass på flyene.
Jeg vet at noen allerede har tatt kontakt og meldt seg på, men for sikkerhets skyld så meld fra om dere vil være med, så jeg er sikker på å få notert alle sammen!!!

Påmeldingsfrist: 31. AUGUST.
Publisert 11.08.2019

Det ble en vellykket turnering, selv om det bøttet ned det meste av tiden. Trøsten var at regnet datt rett ned og  temperaturen var bra.

36 deltakere stilte til start. Vi spilte begge baner. To og to på lag.
Vinnerparet ble Rune Hovland og Thorstein Jakobsen, nr. to ble Knut Ivar Hesjedal og Joar Midttun og nr. 3 ble Arild Kolltveit og Lars Helle.

Nærmest pinn på hull 1 P&P ble Rune Hovland og på hull 6 HB ble Jan Kåre Mathiassen.

Flotte premier og ekstrapremier til nesten alle :-)

Tusen takk til Telle Gruppen, som har vært med oss siden dag 1 i banens historie, og vi har stor tro på at de følger oss videre:-)

Publisert 07.08.2019

Etter en liten regnefeil, er det endelige beløpet som er innsamlet til PINK CUP Kr. 211.186,-

Totalt har Sotra Golfklubb samlet inn siden 2011 kr. 1.475.878.

Det er beløp vi kan være stolte av!

Tusen takk til damegruppen som har ledet det hele, auksjonariusene, Aksel og Terje, alle medlemmer, banker, bedrifter og butikkene på Sartor Storsenter.

Vel blåst!

Publisert 07.08.2019

Andre ble til slutt nr 6 i junior NM på Arendal & Omeng golfklubb.

André var best de to første rundene og gikk ut lederball fredag.

Kjempe bra turnering av André igjen!

Sotra Golfklubb er stolt av deg!

Resultatliste

Publisert 04.08.2019
hio3aug2019.jpg

Geir Dalen fra Bjørnefjorden Golfklubb slo Hole in One i Norsk Senior Golf sin turnering på Sotra lørdag 03.august.

Hull 2 er 127 m fra gul tee og han brukte et 8'er jern. Gratulerer!

Men det er ikke gratis å slå HiO på Sotra. Det koster kr. 200,- til velkomstskål på klubbfesten, og han blir invitert!

Publisert 01.08.2019
André fra tee

Forberedelsene til årets NM har vært utrolig gode.

Etter en fin oppkjøring med lag-NM for herrer, der laget tok en fantastisk 4.plass og beholdt plassen i 1.divisjon, gikk turen til årets andre Nordic League-turnering på Borre Golfklubb.
Etter to gode runder og +2 totalt, var han ikke mer enn 2 slag fra cuten og med en ny erfaring rikere.
For å holde momentet oppe, ble André værende i Oslo for å trene og spille denne uken.