Mandag-torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag 08.00-20.00
Søndag 08.00-20.00

Simulator stengt - alt annet åpent

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Publisert 06.09.2014

Første dag er spilt og vi er i gang med klubbmesterskapet for junior og seniorer. Det blir spennende å følge med i morgen. Spesielt spennende i de klassene der den foreløpige 1. plassen deles. I juniorklassen for jenter er Celiann og Erika lik med +15 og for guttene er Andre og Andreas lik med +11.  I herreklassen er Kristoffer og Egil lik med +7.  I dameklassen leder Siren med 4 slag. Lykke til i morgen alle sammen og vi følger spent med :-)

Publisert 28.08.2014
Generalsekretær Tor-Anders Hanssen og Ass Generalsekretær Rune Hauger

Norges Golfforbund v/ Tor-Anders Hanssen og Rune Hauger besøkte noen av klubbene i Bergensområdet for å ta klubbdriften på pulsen.

De ville høre om våre fokusområder, utfordringer og suksesser.

Publisert 12.08.2014

Den 9. august ble Telle Open 2014 arrangert på Sotra Golfklubb på Kolltveit.

Vi var lenge bekymret for at «Lena» skulle ødelegge arrangementet, men værforholdene var perfekte denne lørdags formiddagen med flott sol og vindstille. Stor pågang gjorde at turneringen ble utvidet til 64 spillere.

Vinnerene av texas scramble turneringen ble Andreas Sandvik og Andre Ulveseth Kleppe.

Publisert 05.08.2014

Marc har ferie til  18, august, men har glemt å stenge for bestilling på nett.

Jeg får ikke til å stenge. SORRY!

Publisert 22.06.2014
And the winner is

Celiann spilte fantastisk bra og vant dameklassen på Region Tour Hordaland. Turneringen ble avholdt på Bjørnefjorden Golfklubb i helgen. Hun spilte på +22 og Julie kom på en flott 3. plass med +31. Erika deltok også med en hederlig innsats.

Ole Kristian deltok på helgens Norges Cup på Borre Golfklubb med flott innsats.

Vi gratulerer alle sammen!

Publisert 18.06.2014
Julie Hovland

I helgen var våre juniorer litt forskjellige steder i landet. Julie spilte Titlest Tour på Moss & Rygge GK. Andre spilte junior 1. divisjon på Utsikten GK i Kvinesdal og Andreas, Celiann, Stine, Crispin, Magnus og Mathias spilte junior Tour på Bjørnefjorden GK. Veldig gode resultater på alle sammen.....

Join us on Facebook Følg oss på Facebook