Mandag-torsdag 10.00-22.00
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00
Søndag 14.00-22.00

Drivingrange og simulator åpen - alt annet stengt

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Publisert 04.03.2015

Dato: Onsdag 25. mars 2015 kl.18:00

Sted: Sartor Maskin AS sine lokaler i Straume Næringspark.

Saker til årsmøtet bes sende styret innen 10.mars. Fullstendige sakspapirer vil bli å finne i klubbhuset fra tirsdag 17 mars 2013.

Publisert 19.01.2015
nike vapor.jpg

Alt for lite som har spilt 2 runden i singel turnering, dette er siste uken for runde 2!! Koster ikke noe ekstra å være med, også har vi konge premier til de 3 beste!! Bestill tid nå:) Emerald Dunes er banen.

Husk vist ikke det er 15 stk som har spilt runden blir det ikke mulig å vinne golf sett fra Nike :(

Publisert 21.12.2014
2014 Kollasj

Vi ønsker alle våre medlemmer og gjester en god jul og et godt nytt år!
Tusen takk for mange hyggelige stunder i 2014, nå gleder vi oss alt til en ny og flott sesong

Hilsen Baneselskapet med ansatte og styret i Sotra Golfklubb

Publisert 24.11.2014
fmc_red_logo_copy.jpg

Det er 12 lag påmeldt til Fmc cupen. Vi har bestemt oss for å setter i gang med turneringen. Det blir 3 runder som må bli spilt før ny året. Så det handler om å bli ferdig så fort som mulig. Årets baner på de 3 første innledene runder er:

1.Dorado Beach

2.Latrobe Summer

3.Praire Dunes

Publisert 10.11.2014
fmc_red_logo_copy.jpg

FMC Cup begynner snart. Foreløpig så er det kun 11 lag som er påmeldt. Vi trenger 16 lag totalt! Meld dere på til Olaug eller Marc, slik at vi kan kommer i gang. Mer info om turneringen kommer så fort som vi blir 16 lag.

Publisert 09.11.2014
Årets talent og årets ildsjel.JPG

Årets golffest ble avviklet i går på Teknologisenteret og stemningen var på topp fra første stund.

Programmet var som tidligere år - vi startet med nydelig middag, fortsatte med tale av styreleder, kåring av årets talent og årets ildsjel, overrekkelser av premier, kake og kaffe, dans og mye moro.

Publisert 09.11.2014

Årets herretur gikk til Coulsdon Manor & golf club den 31.10 til 3.11, med 14 golfere i sin beste form for sesongen og 4 dager med spektakulær golf i all slags vær.

Tyristsjef Rune Bartnes stod for arrangementet og planleggingen. Alt gikk knirkefritt og opplegget var veldig bra.

Se slideshow for noen bilder. (litt problem med bilder i artikkelen i dag)

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen