Mandag-torsdag 08.00-21.00
Fredag 08.00-21.00
Lørdag 08.00-21.00
Søndag 08.00-21.00

Simulator stengt - alt annet åpent

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Publisert 27.04.2014
Vinnere av herre og dameklassen

Fantastiske prestasjoner på årets første region tour avviklet på Herdla i helgen :)

Celiann vant dameklassen 5 slag bedre enn Julie som kom på en god andre plass - vi gratulerer begge jentene med flott innsats.

Marc vant herreklassen 5 slag bedre enn Markus Braadlie. Gratulerer også til Marc med flott seier.

Strålende innsats av også andre herrer fra Sotra Golfklubb med 5 spillere blant topp 10 :)

Publisert 27.04.2014

Lørdagen viste Sotra og banen fra sin beste side, til tross for planlagt strømstans på Kolltveit ble det et flott arrangement der begge banene ble tatt i bruk.

Reportasje fra dagen med resultater kommer snart, i mellomtiden viser vi bilder tatt fra banen i dag.

Publisert 06.04.2014

Vi ble kontaktet i denne uken av en journalist som skriver for Norsk golf. Hun ønsker å skrive en artikkel om den fantastiske innsatsen vår i Pink Cup.

Hun skriver i e-posten:

"Det er viktig for andre klubber å se til de beste. Da kanskje de får noen ideer til hvordan de kan øke innsamlingssummen, og hvordan de kan få sine medlemmer engasjerte. Det er så utrolig flott at dere er en klubb man kan se opp og frem til! "

Vi gleder oss til å lese om Sotra GK i Norsk Golf.

Publisert 28.03.2014
Gloria golf resort

De cirka 40 golferne som var med på årets klubbtur til Belek har i sine tilbakemeldinger snakket varmt om at Gloria Golf Resort er det mest egnede og koseligste hotellet vi har vært på til nå.

Derfor bestemte vi der og da at vi satser på en ny klubbtur til samme sted neste år. Tidspunktet blir 7.-14. mars 2015.

Publisert 19.03.2014
JRT_3726.jpg

Onsdag 19.mars ble årsmøtet i Sotra Golfklubb avholdt.

• 50 medlemmer møtte.
  • Nytt styre.
  • Endret kontingent for 2015.
  • Salg av årskort i 2014 sesongen
Publisert 19.03.2014
the Masters

10. April – 13. April 2014