Mandag-torsdag 08.30-19.00
Fredag 08.30-19.00
Lørdag 08.30-19.00
Søndag 08.30-19.00

Simulator stengt - alt annet åpent

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Publisert 24.11.2014
fmc_red_logo_copy.jpg

Det er 12 lag påmeldt til Fmc cupen. Vi har bestemt oss for å setter i gang med turneringen. Det blir 3 runder som må bli spilt før ny året. Så det handler om å bli ferdig så fort som mulig. Årets baner på de 3 første innledene runder er:

1.Dorado Beach

2.Latrobe Summer

3.Praire Dunes

Publisert 10.11.2014
fmc_red_logo_copy.jpg

FMC Cup begynner snart. Foreløpig så er det kun 11 lag som er påmeldt. Vi trenger 16 lag totalt! Meld dere på til Olaug eller Marc, slik at vi kan kommer i gang. Mer info om turneringen kommer så fort som vi blir 16 lag.

Publisert 09.11.2014
Årets talent og årets ildsjel.JPG

Årets golffest ble avviklet i går på Teknologisenteret og stemningen var på topp fra første stund.

Programmet var som tidligere år - vi startet med nydelig middag, fortsatte med tale av styreleder, kåring av årets talent og årets ildsjel, overrekkelser av premier, kake og kaffe, dans og mye moro.

Publisert 09.11.2014

Årets herretur gikk til Coulsdon Manor & golf club den 31.10 til 3.11, med 14 golfere i sin beste form for sesongen og 4 dager med spektakulær golf i all slags vær.

Tyristsjef Rune Bartnes stod for arrangementet og planleggingen. Alt gikk knirkefritt og opplegget var veldig bra.

Se slideshow for noen bilder. (litt problem med bilder i artikkelen i dag)

Publisert 08.11.2014
Årets bedrift

Nå har vi masse fjær i hatten!

Årets nykommer i 2005, nominert til årets bedrift i 2009, og nå ble vi kåret til årets bedrift region vest!

I år var det Norwegian Piping, Coop Obs Bygg, Kobbeltveit Golf og Naturpark, Marthas Delikatesser og ODB Regnskap som kjempet om den gjeve prisen.

Publisert 01.11.2014

Tross uhorvelige mengder med nedbør, er banen vår så godt som knusktørr.

Vi har heldigvis en bane som er tørr og fin etter 10-20 min., selv etter de verste regnbygene.

Velkommen til Sotra!

Publisert 29.10.2014
Arnt i Fredriksons fabrik

Marc og Ole Kristian har holdt på siste uken for å klargjøre simulatorene for vintersesongen.  De meldte pass når det var snakk om å sy og Arnt måtte kalles inn til dugnadsarbeid.

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen