Mandag-torsdag 10.00-22.00
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00
Søndag 14.00-22.00

Drivingrange og simulator åpen - alt annet stengt

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Publisert 04.10.2015
1. Ole Kristian og Marc før turnering.JPG

Alle var spente om de kunne slå Ole Kristian og Marc !

En parturnering hvor man kunne bare ha med 3 køller + en putter og hvor 9 hull spilles på hovedbanen og 9 hull på pitch og put. En morsom turnering som gjorde at man måtte vurdere godt på forhånd køllevalg.

Les mer i arkiv

Publisert 26.09.2015
Kåre og Kirsten

En flott dag idag med 70 spillere på turnering - Sartor Maskin Open ble avviklet i dag.

Det var dessverre ingen spillere som kunne skilte med gravemaskin - premie for hio på hull 4! Det var noen som snuste på muligheten og lå på greenen - morsomt å prøve!  Kåre Bjorøy takket Nils Audun Hamre i sin tale etter turneringen. Nils Audun sto som forecaddie tålmodig på haugen på hull 4.

Publisert 19.09.2015
mms_20150919_174226.jpg

Idrettsforbundet arrangerte Idrettens dag på Torgalmenningen 5. september. Mange forskjellige idretter var presentert og Sotra golfklubb ble invitert med sammen med naboklubbene her i regionen. Planen var en generell stand for å presentere og markedsføre golfsporten for interesserte. Fredrik og Ole Kristian stilte på stand med køller og diverse golfutstyr som folk kunne prøve. Det er første gang vi er med på en slik presentasjon av sporten og dro med oss masse god erfaring til neste gang. Tusen takk til Fredrik og Ole Kristian som stilte i byn :-)

Publisert 13.09.2015
Lederballen damer 1

En fantastisk fin dag med 54 hull på pitch og put i dag lørdag 12. sept. En nydelig dag med fint vær og ellers veldig fine forhold på banen.

Publisert 13.09.2015
Lederballen før siste runde

Imponerende en under par etter tre runder plasserte Frode trygt på toppen av pallen.

Resultatliste

Publisert 30.08.2015
Vakker bane tross store nedbørsmengder

Klubbmesterskapet på herresida vart som vanlig ein spennande affære! Lenge var gullgrossisten Lars Erik Løvaas med i tetstriden, men han rauk ut av pallen etter ein «heilsprekk» på sisterunden.

I dameklassen avgjorde Julie Hovland nesten heile mesterskapet med ny banerekord og -1 på 1. runde!

Publisert 29.08.2015
Hull 3, hole in one

Laila Fjell tenkte nok at det er like greit å "spare" årets hole in one til et klubbmesterskap.

I følge klubbens hole-in-one liste, var det samme hullet ho  lagde hole-in-one på, våren 2008?

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen