Mandag-torsdag 08.00-21.00
Fredag 08.00-21.00
Lørdag 08.00-21.00
Søndag 08.00-21.00

Simulator stengt - alt annet åpent

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Publisert 12.08.2014

Den 9. august ble Telle Open 2014 arrangert på Sotra Golfklubb på Kolltveit.

Vi var lenge bekymret for at «Lena» skulle ødelegge arrangementet, men værforholdene var perfekte denne lørdags formiddagen med flott sol og vindstille. Stor pågang gjorde at turneringen ble utvidet til 64 spillere.

Vinnerene av texas scramble turneringen ble Andreas Sandvik og Andre Ulveseth Kleppe.

Publisert 05.08.2014

Marc har ferie til  18, august, men har glemt å stenge for bestilling på nett.

Jeg får ikke til å stenge. SORRY!

Publisert 22.06.2014
And the winner is

Celiann spilte fantastisk bra og vant dameklassen på Region Tour Hordaland. Turneringen ble avholdt på Bjørnefjorden Golfklubb i helgen. Hun spilte på +22 og Julie kom på en flott 3. plass med +31. Erika deltok også med en hederlig innsats.

Ole Kristian deltok på helgens Norges Cup på Borre Golfklubb med flott innsats.

Vi gratulerer alle sammen!

Publisert 18.06.2014
Julie Hovland

I helgen var våre juniorer litt forskjellige steder i landet. Julie spilte Titlest Tour på Moss & Rygge GK. Andre spilte junior 1. divisjon på Utsikten GK i Kvinesdal og Andreas, Celiann, Stine, Crispin, Magnus og Mathias spilte junior Tour på Bjørnefjorden GK. Veldig gode resultater på alle sammen.....

Publisert 12.06.2014
_nordea_pairs.jpg

Norges største golfturnering- Nordea Pairs –, er en morsom parturnering som kan spilles uavhengig av nivå.

Årets klubbkvalifisering i Sotra Golfklubb samlet 26 par (52 spillere) til turnering i strålende ettermiddagssol, onsdag 11. juni.
Publisert 05.06.2014

Onsdag og Torsdag neste uke, har vi felles trening med Marc. Tema er målrettet trening, og hvordan vi kan har det litt gøy nor vi trener!

Vi begynner kl 1900 begge dager, dette er åpen til alle.

Meld dere på på golfbox!!!

Håper mangen blir med, det er plass til 8 stk per trening. 100kr per pers som betales til klubbhuset før trening begynner.

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen