Banen åpent pitch og put åpent driverange åpent nogo

Mandag-torsdag 08-21
Fredag 08-21
Lørdag 08-21
Søndag 08-21

golfhistorie

N G F

• Lag PDF SkilleTegn
Publisert 17.08.2014
1.premie til Bergen Golfklubb

Områdefinale for golfklubbene i Hordaland og Sogn og Fjordane ble spilt på SOTRA GOLFKLUBB sin bane lørdag 16. august.

De som deltar i Nordea Pairs Områdefinale er kvalifisert og vinnere av avholdte finaler i golfklubber fra hele landet.  Til sammen deltok 19 lag fra vårt område, Hordaland og Sogn og Fjordane, i årets Områdefinale.  De 4 (5) beste lagene fra Områdefinalen går videre til Norgesfinale, som spilles lørdag 13. september på Moss & Rygge Golfklubb sin bane. Og vinnerparet i Norgesfinalen får delta i golfturnering i utlandet.

Publisert 17.08.2014
bilde 1.JPG

Publisert 12.08.2014

Den 9. august ble Telle Open 2014 arrangert på Sotra Golfklubb på Kolltveit.

Vi var lenge bekymret for at «Lena» skulle ødelegge arrangementet, men værforholdene var perfekte denne lørdags formiddagen med flott sol og vindstille. Stor pågang gjorde at turneringen ble utvidet til 64 spillere.

Vinnerene av texas scramble turneringen ble Andreas Sandvik og Andre Ulveseth Kleppe.

Publisert 07.08.2014
Laila Marit Fjell

".....da kom litt brått på", sa Laila

Laila ante fred og ingen fare på bobilferie i sommer, da hun ble oppringt fra turneringsansvarlig i Norsk Senior Golf om at hun var kvalifisert til EGA's master klasse turnering i Düsseldorf 22.-25.juli

Publisert 05.08.2014

Marc har ferie til  18, august, men har glemt å stenge for bestilling på nett.

Jeg får ikke til å stenge. SORRY!

Publisert 02.08.2014

Grunnet sesongens gode resultater, er Julie tatt ut til å spille Suzann Junior Challenge på Oslo Golfklubb sin bane på Bogstad i begynnelsen av september.

Gratulerer. Vi gleder oss til å følge med!

SOTGK på Facebook

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen

Oceaneering