Banen åpent pitch og put åpent driverange åpent nogo

Mandag-torsdag 09-22
Fredag 09-18
Lørdag 09-18
Søndag 09-22

golfhistorie

N G F

• Lag PDF SkilleTegn
Publisert 22.04.2014
Putting

Påmeldingsfrist alt i morgon, onsdag kl 16.00

Dette er en av flere turneringer for nybegynnere, på torsdager. Det blir en fadder med i hver gruppe.  Det spilles texas scramble. Det er en lagturnering, som er veldig sosial, der alle i gruppen bidrar med sine slag.

Publisert 20.04.2014

1. påskedag ble spesiell. For det første skinte solen og temperaturen viste godt 18 grader. og som kronen på kransekaken slo Egil Sæle Hole in One på hull 1(10).

Rett på stangen med et smell og plopp i koppen. 95 meter med sin 52 grader wedge.

Om kvelden, også 1. påskedag, var det Rune Bartnes sin tur. Nesten kopi på samme hull landet ballen galant i koppen.

Gratulerer begge to!

(Irene krever nok inn til sjampisen på klubbfesten)

Publisert 14.04.2014

Bubba Watson og Irene vant en overlegen seier i helgens "The Masters" på Augusta National Golf Club.

Riktignok ble det noen millioner i forskjell på premiene, men Irene var kjempefornøyd med en driver fra NIKE

Publisert 12.04.2014
Putting green 6

Lørdag 26. april åpner junior-tour på Kobbeltveit Golf- og Naturpark!  Meld deg på her

Lars Ulveseth er turneringsleder, mens Rikard Stokke er dommar.

Publisert 11.04.2014
Golfblink

4 spillere blir tatt ut til årets lag-NM for herrer. I år er det ingen hcp krav, alle er velkommen til å være med på alt.

Publisert 10.04.2014
Golf by air

Norwegian har nå lagt ut rutene til Antalya, angående neste års klubbtur til Belek. Turen går 7.-14. mars, og i øyeblikket er prisen cirka 1500 kroner med flyet t/r. I tillegg kommer selvsagt golfkøllene. Denne prisen vil nok stige etter hvert, så her er det første mann til møllen.

Publisert 06.04.2014

Vi ble kontaktet i denne uken av en journalist som skriver for Norsk golf. Hun ønsker å skrive en artikkel om den fantastiske innsatsen vår i Pink Cup.

Hun skriver i e-posten:

"Det er viktig for andre klubber å se til de beste. Da kanskje de får noen ideer til hvordan de kan øke innsamlingssummen, og hvordan de kan få sine medlemmer engasjerte. Det er så utrolig flott at dere er en klubb man kan se opp og frem til! "

Vi gleder oss til å lese om Sotra GK i Norsk Golf.

SOTGK på Facebook

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen

FMC FMC Telle tre  SR-bank Sartor maskin ODB regnskap