Mandag-torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag 08.00-20.00
Søndag 08.00-20.00

Simulator stengt - alt annet åpent

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Publisert 08.05.2019

I helgen gjennomførte vi Narvesen Tour og startet med 75 deltagere.

Mener det er Narvesen rekord i regionen og med 26 spillere fra Sotra, satte vi klubbrekord for deltagelse i turnering.

Juniorarbeidet er et satsingsområde i klubben og da er det utrolig kjekt å se så mange flotte barn/ungdommer, litt smånervøs, men smilende, som slår ut på hull 1 og etter 9 eller 18 hull er gleden/nervøsiteten fremdeles tilstede. Stå på alle sammen, så er det ikke lenge til vi har flere juniorer på Srixon tour og Garmin Tour.

Denne helgen deltok vår egen junior, Andrè Ulvenes Kleppe, på Garmin Tour Meland og endte på 14.plass - Lykke til videre Andrè.
Publisert 04.05.2019
IMG_4204.jpeg

Det arrangeres turnering for juniorene på Vestlandet.
Sotra Golfklubb er den heldige som får starte og har 75 håpefulle påmeldt til denne turneringen.
Fra Sotra stiller vi 26 juniorer, noe som er rekord.

Kom å støtt oppunder juniorene. Det blir servert kaffi og kanskje det til og med er noe å bite i.

Publisert 29.04.2019
Vi har i samarbeid med klubbens Pro Marc laget noen kriterier som legges til grunn for uttak til Lag-NM. Tanken er at denne også blir førende for de kommende årene, med mindre justeringer som gjerne vil være mer hensiktsmessige.

Å være med å prøve å kvalifisere seg er åpent for ALLE .

Kriterier for uttak til Lag-NM (PDF, 113 kB).

Publisert 28.04.2019
20190427_regiontourSotra

Første runde av Region Tour Hordaland vart arrangert på Sotra i går på ei flott bane!

Vi fekk nokon regnbyger, men stort sett så var det opplett og fine speleforhold.

Det stilte 29 herrer til start derav 12 fra Sotra!

I sterk konkurranse gjekk vår eigen Erik Skjold av med seieren med ein score på +1!

Publisert 27.04.2019
srixon_tour_banner.jpg

Vi ønsker André Ulvenes Kleppe lykke til i årets første Srixon Tour.

Her er link til leaderboard

Publisert 27.04.2019
Nye kontingenter.PNG

Vi innfører nye årskort med fritt spill på begge baner for juniorer og ungdom uten andel/egen andel gjeldende fra og med 2019:

Publisert 24.04.2019
Per-Einar Hagenes slo Hole in One fredag 12.april

Vi fikk det ikke helt med oss, men det er aldri for sent...

Per-Einar Hagene slo HiO på hull 3 fredag 12. april. Hullet er 123 m fra gul tee.

Han slo rett mot flagget på hull 3 og brukte et 7'er jern. Han og Ingrid leitet først i bunker og ellers rundt i området rundt greenen, men ingen ball var å se. Deretter tok de seg en tur bort til flagget, og der låg ballen i koppen.

Vi gratulerer!

Join us on Facebook Følg oss på Facebook