Senior-året 2021

Klikk for stort bilde  Representanter for seniorene i de fleste klubbene i Bergensregionen var i fjor høst samlet, og vedtok da å legge ned det vi kjente som Hordaland Seniorgolf.

I stedet valgte man å anbefale seniorene i klubbene å støtte opp om Norsk Seniorgolf, som i 2021 kommer til å ha en rekke turneringer i Bergensområdet.

I de lokale turneringene kan du delta i de arrangementene som foregår på din hjemme klubbs bane uten å være NSG medlem..
Vil du spille på andre baner, så må du melde deg inn i Norsk Seniorgolf. Det gjør du ved å registrere deg på https://seniorgolf.no/innmelding/.  Kontingent i 2020 var kr.835,- Kontingent for 2021 fastsettes på NSG årsmøte i februar.

Eventuelt kan du ringe NSG på 99446060 og melde deg inn muntlig.

NSG-turneringene følger samme oppskrift som tidligere år, med det som heter Sissener Tour. Det er en individuell turnering, der du konkurrerer i din hcp-klasse. Eventuelt kan du delta i aldersklasser (+65 og +70).

I tillegg kommer det en ny turneringsform i år, som kalles Sissener Pairs. Det er en turnering for par, og spilleformen er fourball. Her er det meningen at parene skal "parre seg" før sesongen, og så holder de sammen hele tiden. Men det må ikke være mer enn 10 hcp-poeng mellom de to som parrer seg når turneringene starter på våren. Både Bjørnefjorden og Sotra er interessert i å avholde noen turneringer med denne spilleformen gjennom året, men her er foreløpig ikke satt opp noen datoer.

Senior Torsdag 2021 turneringen

I tillegg til Norsk Seniorgolf sine turneringer, vil Sotra GK fortsette med sin faste SENIOR TORSDAG turnering gjennom hele utendørs sesongen. (med forbehold om Covid-19 situasjonen)
Vi vil også prøve å få satt opp mulighet til deltagelse for dere +50 seniorer som fortsatt er i jobb og ikke kan delta i arbeidstid. Vi kommer tilbake med info om dette når ute-sesongen starter.

Terminliste 2021 for NSG turneringer i vår region

Fredag 16. april: Sotra.
Søndag 18. april: Bjørnefjorden.

Lørdag 29. mai: Meland (uttak).

Fredag 4. juni: Fana.
Lørdag 5. juni: Bergen.
Lørdag/søndag 19.-20. juni: Voss (uttak).

TREDAGERS:

Fredag 25. juni: Bjørnefjorden.
Lørdag 26. juni: Fana (uttak).
Søndag 27. juni: Meland (uttak).

Lørdag 24. juli: Bjørnefjorden.
Lørdag 31. juli: Sotra.

Lørdag-søndag 14.-15. august: Lag-NM, Fana.

Lørdag 11. september: Regionmesterskap, Bergen.

Dessuten er det mulig at det kommer et par turneringer i tillegg, f.eks. Herdla.

Vi anbefaler de som ønsker å konkurrere på seniornivå i Bergen og omegn til å ta kontakt med NSG og melde seg på.

Seniorkomiteen i Sotra GK
v/Geir Otterbeck