Samling med frivillige i klubben

Samling med frivillige i klubben  I ettermiddag ble det arrangert en samling for alle klubbens frivillige. Styret ville gjøre stas på alle som gjør en fantastisk innsats. Vi er mange som bidrar enten/ og som fadder, trener, kursholder, styremedlem,  komitèleder eller har en annen ansvarlig oppgave/verv. Det ble en kjempe hyggelig ettermiddag hvor Rune og Trond Ove sto for grillingen, det ble spill på pitch og put med kaffe og vaffel etterpå. Synd ikke flere av våre frivillige kunne stille, men vi satser på en ny mulighet senere ?? Tusen takk til alle våre frivillige. - Klikk for stort bilde I ettermiddag ble det arrangert en samling for alle klubbens frivillige. Styret ville gjøre stas på alle som gjør en fantastisk innsats.

Vi er mange som bidrar enten/ og som fadder, trener, kursholder, styremedlem,  komitèleder eller har en annen ansvarlig oppgave/verv.

Synd ikke flere av våre frivillige kunne stille, men vi satser på en ny mulighet senere 😊 Tusen takk til alle våre frivillige.