Referat fra Sotra Golfklubb årsfest 5.november

Referat fra Sotra Golfklubb årsfest 5.november

Klubbfest 2021 - Klikk for stort bilde  Det var 88 feststemte deltakere på årsfesten til Sotra Golfklubb. Vi var samlet på Fryd selskapslokale på Sartor Storsenter fredag den 05. november.

Stemningen var kjempefin og godt ledet av Solrunn. Tapas på menyen med stor buffet av mat, desserter og kaker.

Tale av Styreleder Alf Gunnar, med heder til alle komiteene og frivillige som jobber for klubben vår; Komiteen VTG har gjort en kjempe jobb, der kursholdere og komiteleder Marianne har holdt kurs for 284 stk. i 2021. Even har tatt ansvaret for treningen av juniorene og Sara som ny komiteleder for knøttene og juniorene. Even, Noel og Lars ble også nevnt for sin innsats for fellestreningen.

Stor takk til Damekomiteen for innsatsen; Tonje-Christin, Kari, Turid, Lene, Linda og Merethe, som nå har valgt å gi seg i komiteen.

Årets Ildsjel ble Trond Thorsen, som alltid stiller opp på som fadder for kursdeltakere, klubbvert for nye spillere og Golf Grønn Glede deltakere. Stor takk til Trond.

Årets spiller ble Sander Vallestad. Han har deltatt og vunnet i mange turneringer i hele landet. Kjempeflott at Sotra Golfklubb har enda en ung golfspiller i golf Norge.

Klubbfest 2021 - Klikk for stort bilde  

Utdeling av Hole in one-plaketter, det var en stor gjeng siden det var for 2 år.

Klubbfest 2021 - Klikk for stort bilde 

Styret og komiteene takket Sotra Golf Park for god hjelp og støtte som de yter til alle komiteene, på turneringer og annet.

Klubbfest 2021 - Klikk for stort bilde

Damene overrasket bursdagsbarnet Ole-Kristian med morsomt innslag med gaver, tale og sang.

Styret takker Solrunn og Linda for en flott Årsfest!

 

Referent:

Alf Gunnar Ellingsen.