"Prøv golf" kurs i juli

Klikk for stort bilde Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

"Prøv golf" kurs 12 går helgen 11.-12.juli

"Prøv golf" kurs 13 går helgen 25.-26.juli

Har du lenge gått og vurdert å prøve deg på golfspillet?

Sotra golfklubb tilbyr nå en mulighet for deg: Du kan gå på «prøv golf» kurs!

Kurset gir deg en innføring i hvordan golfspillet foregår. Vi vil ta deg igjennom:

• Grunnleggende teknikk.
  • Sikkerhet.
  • Opptreden på golfbanen.

I løpet av kurset vil du motta kursmateriell og det som skal til for en god innføring.

Kurset koster 500kr. og inkluderer kursmateriell og lunsj begge dager.

Dersom du synes golf var kjekt og dagene ga mersmak kan du melde deg inn i Sotra GK, dette står du fritt til i etterkant av kurset.

Dersom du melder deg inn i Sotra GK vil du motta golfkortet og være berettiget til å spille golf på alle golfbaner hvor dette kreves.

Innmeldingsalternativer er som følger:

Alt. 1 «greenfee medlemskap» 1500.-

Med dette medlemskapet betaler du hver gang du spiller. Priser varierer når og hvor mye du spiller.

Alt. 2 «Årskort» 3000.-

Med årskort spiller du så mye golf du vil et helt år på Sotra GK sin hovedbane.

Junior fra kr 300 – 1000,- avhengig av alder (ta kontakt for mer info).

Priser og betingelser gjelder kun dersom du ikke er medlem i annen klubb, Alt. 2. gjelder første året.

For påmelding ring 415 41 084    eller send e-post til: post@sotragk.no