Ny nettside

Klikk for stort bilde Etter lang tids arbeid, er det endelig lansert ny nettside for Sotra GK! Vi håper dere liker den, og finner all informasjon dere trenger.

Hvorfor ny nettside?

Sotra Golfklubb trenger å fornye seg i blant, og nettsiden er noe vi lenge har hatt lyst til å gjøre noe med. Fordeler med den nye nettsiden:

• Enklere å finne informasjonen du trenger
  • Tilpasset bruk på mobil og nettbrett
  • tar hensyn til krav til universell utforming, med fokus på god lesbarhet for alle
  • Gode søkemuligheter, og bedre synlighet på nett
  • Enklere for golfklubben å publisere og vedlikeholde nettsiden

Hva synes du?

Det er et kontinuerlig arbeid for å holde nettsiden til Sotra Golfklubb ved like. For å klare dette, trenger vi god hjelp fra dere. På bunnen av alle nettsider kan du gi tilbakemelding på om du fant det du lette etter. Denne kan benyttes til å gi ris og ros ved å trykke "Nei", og foreslå endringer som bør gjøres på nettsiden.

Har du lyst til å få informasjon publisert på nettsiden?

Nederst på alle sider er det en lenke til et skjema hvor du kan sende inn forslag på artikler vi bør skrive på nettsiden. Har du informasjon som er relevant for alle våre medlemmer, ønsker vi at du benytter skjemaet for å sende dette til oss. Administrator vil da gjøre en vurdering på om dette er noe vi bør publisere.

Klubb / Baneselskap