NESTE ÅRS KLUBBTUR TIL BELEK

Klikk for stort bilde Neste års klubbtur til Belek går fra 7. til 14. mars. Norwegian har vi avskrevet da de reiser nedover lørdag og hjemover tirsdag eller torsdag. Derfor gjør vi som følger:

Avreise lørdag 7. mars kl. 0710 fra Bergen via Oslo til Alanya, med SAS.

Hjemreise lørdag 14. mars kl. 1605 fra Alanya via Oslo til Bergen, med SAS.

Hvis du/dere vil være med til Belek neste år, så er det fint om dere tar kontakt med Reidar Sakseide, helst på epost reisak@live.no, eller på tlf. 90606765. Jo raskere, dess bedre, særlig av hensyn til plass på flyene.

Jeg vet at noen allerede har tatt kontakt og meldt seg på, men for sikkerhets skyld så meld fra om dere vil være med, så jeg er sikker på å få notert alle sammen!!!

Påmeldingsfrist: 31. AUGUST.

Dette blir det rimeligste alternativet, siden SAS ikke tar ekstra for golfkøllene (tror vi iallfall). Og det passer også bedre i forhold til når vi ankommer Belek.

Prisen for oppholdet dekker all inclusive mat og drikke, seks dager fri golf + iallfall ni hull på avreisedagen, transfer til/fra flyplassen, samt fri bruk av rangen (baller), samt at golfbil er inkludert for samtlige på alle runder.

Pundkursen i dag er like under 11 kroner. Dessuten reiser vi nå i høysesong, og turen blir noe dyrere enn i fjor. Den foreløpige prisen for turen blir:

Kr. 9900 per person i dobbeltrom.

Kr. 11.900 per person i singelrom.

I tillegg kommer så flyturen som dere bestiller og betaler selv.

Bestem dere så raskt som mulig. Denne gangen er det to av de som var med i fjor som får gratis opphold. Ved 48 deltakere på turen blir det også denne gang to som får gratis opphold i 2021. Hvem det blir avgjøres i Graham Fidlers egen stableford-turnering.

Reidar Sakseide
turansvarlig