Melding fra Styret

Klikk for stort bildeHei golfere.
Golfbanen på Kolltveit eies og drives av Sotra Golfpark as. Det er banens eier som bestemmer om banen skal være åpen eller stengt.
Sotra Golfklubb er et idrettslag som har Sotra Golfpark som sin hjemmebane.
Klubben har ingen innvirkning på driften av banen eller om den skal holde åpent eller stengt.

Da styret i Sotra Golfklubb ble gjort oppmerksom på at banen ville være åpen, henstilte styret baneeier om å følge NGFs råd om å stenge banen for all aktivitet. Dette på bakgrunn av at Helsedirektoratet besluttet forbud mot idrettsaktiviteter utendørs og innendørs. Sotra Golfklubb ønsket også å følge anbefalingen fra Norges Golfforbund om å stoppe all idrettslig aktivitet.

Dette begrunnes ikke bare i smittefare for utøvere og/eller andre som tilrettelegger for aktivitet, men også i solidaritet med alle omkring oss og at golfen skal være med å tydeliggjøre alvoret i situasjonen og de beslutninger som er fattet av overordnede myndigheter.
Sotra Golfklubb tar dette på alvor, følger NGFs anmodninger, og har avlyst/utsatt treninger, turneringer, årsmøte og andre møter.