Invitasjon til Seniortur 2020 - Haugesund

Klikk for stort bilde   Haugaland Golfklubb og Hotel Scandic Maritim i Haugesund
den 18 – 19. Juni 2019

Årets senior-tur i Sotra Golfklubb går til Haugesund, med en golfrunde på Haugaland Golfklubb i Sveio og en runde på Nordvegen GK, Karmøy.

Overnatting på Hotel Scandic Maritim i Haugesund sentrum.

Vi har lagt opp til at det også kan bestilles overnatting på hotellet fra onsdag til torsdag.

Reise

For de som reiser torsdag: Anbefalt fergeavgang fra Halhjem fergekai: Kl. 0745 eller senest 0830.
Du må beregne litt over 1 time kjøretid fra ankomst fergekai på Sandvikvåg til golfbanen.

Første runde: Haugaland Golfklubb adresse: Leitevegen 54, Sveio. Andre runde = Nordvegen GK

Turnering og påmelding

Vi spiller som vanlig en 2 dagers turnering med en felles klasse for damer og herrer, med premiering for hver runde og sammenlagt.  Greenfee er NOK 300,- pr. runde. Første ball starter kl. 1100

Du melder deg på seniorturen ved å bruke Golfbox.
Turneringen er lagt inn her:  Link til turneringen

Hotell og priser

Hotell Scandic Maritim, Haugesund https://hotelmaritim.no/

Pris for enkeltrom pr. døgn inklusiv frokost:                       NOK   865,-

Pris for dobbeltrom pr. døgn inklusiv frokost:                    NOK 1.120,-

3 retters middag, pr. person:                                                    NOK   355,-         (ikke drikke inkludert)

Vi samles i baren kl. 1830 til en velkomstdrink før vi går til middag ca. kl. 1930.

For de som velger å ankomme på onsdag, har vi reservert felles bord på den italienske IL FORNO.

Betaling for greenfee betales ved registrering på banen og hotellrom, middag, drikke og andre utgifter betales ved utsjekking.

Arrangør:            Seniorkomiteen ved Geir Otterbeck.  geiott@gmail.com tlf. 9009 5610.

VELKOMMEN på tur!