Invitasjon Seniortur 2021 - Voss

Klikk for stort bilde Voss Golfklubb og Hotel Scandic Voss, den 17 – 18. Juni 2021

Årets senior-tur i Sotra Golfklubb går til VOSS, med 2 golfrunder på Voss Golfklubb
Overnatting fra torsdag til fredag på Hotel Scandic i Voss sentrum.
På Voss Golfklubb er det fine muligheter for å stå med bobil på parkeringen.
OBS: Dersom du også planlegger å delta på NSG sin seniorturnering på Voss i helgen 19-20 juni, må du selv ordne med hotell og påmelding til den turneringen i golfbox.

Reise

Det blir som vanlig lagt opp til at du reiser med egen bil. Veldig kjekt om du tilbyr å ta med deg en passasjer eller to! Beregne ca. 2 timers reisetid. Kart til Voss Golf og aktivitetspark finner du på klubbens hjemmeside. (Golfbanen ligger ca. 20 minutter kjøring videre fra Voss sentrum.)

Turnering og påmelding

Vi spiller 2 dagers single turnering med felles klasse for damer og herrer. (Det kan bli endret til en lagturnering den ene dagen og single turnering andre dagen.)

Turnering starter kl. 1100 på torsdag.   Første ball går ut kl. 10.00 på fredag

Du melder deg på seniorturen ved å bruke Golfbox.
Turneringen er lagt inn her:  Link til turneringen

Seniortur 2021 invitasjon (PDF, 210 kB)