Høst kick off for juniorene torsdag 3/9-2020

Klikk for stort bilde Juiorkomiteen arrangerte høst kick off denne dagen med 32 påmeldte.
De fleste deltakerne var spillere som til vanlig deltar i juniorgruppens treninger tirsdager, onsdager og/eller torsdager hver uke, men vi hadde også noen nye og potensielle deltakere i juniorgruppen som var med venner for å prøve litt golf.
Det var deltakere med fra 6 - 18 år, og spesielt gledelig å se at godt over 40% var jenter som deltok.

Klikk for stort bilde  Juniorkomiteen tenkte vel at det var en hvis fare for lav deltakelse og noe frafall siden været som var meldt ikke var så lovende, men der tok vi feil. 34 jenter og gutter stilte opp til begivenheten, og det var jo 2 flere en antall påmeldte.

Marc hadde som vanlig laget til en artig runde med 9 hull med varierende øvelser for 9 lag som ble satt opp på Pitch & Putt banen som;
- Texas med "putting med hageslange
- Frisbee golf
- Vanlig Texas
- Weel of fortune, med 4 alternative køller ved utslag
- Første slag må treffe bunker
- Closest t pin i to klasser
- Vanlig Texas
- Texas, men med kasting av ball frem til ring rundt hullet

Etter 1,5 times spilling i tildels regntunge forhold ble det servert Pizza og brus i klubbhuset.

Det ble premieutdeling for de to klassene for Closest to pin hvor Julie Ulvenes Kleppe vant "ekspert klassen" og Megan A. White vant klasse 2.

Juniorkomiteen takker for deltakelsen og gleder seg til å se alle deltakerne igjen på våre treninger utover høsten.