Herretur til Haugesund 5-7. juni 20

Klikk for stort bilde Turen er nå fullbooket med 24 spillere og det er venteliste i tillegg. Alle som har meldt seg på må innbetale kr. 3.200,- til Sotra GK sin konto 5261.05.18664, snarest og innen 27.05. Er det noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Aksel eller Øyvind.

Herrekomiteen i Sotra golfklubb inviterer til golftur, i år har vi valgt å satse på en lokal tur til Haugesund. Det blir avreise fredag morgen med spill på Sveio Golfpark kl 11.00. Det blir overnatting på Scandic Maritim i Haugesund, her er det bestilt 20 enkle rom.

Lørdag blir det 2 runder golf på Nordvegen golfklubb, med start kl. 8.30. På returen søndag spiller vi siste runde på Sveio. Det blir altså totalt 4 runder golf totalt.

Alle må ordne egen transport.

Prisen for turen blir 3.200,- som inkluderer 2 netter i enkeltrom, frokost og 4 runder golf. Middag fredag og lørdag betales av hver enkelt deltaker i tillegg.

Vi antar at vi fortsatt må forholde oss til noen restriksjoner ifm covid-19 om en måned, så alle deltakere må forholde seg til eventuelle regler som følge av dette. Av samme grunn er det kun bestilt enkle rom på hotellet og ingen felles transport.

Påmelding innen 29. mai til Aksel eller Øyvind på epost aksellillebo@msn.com eller oyvind@pontebolig.no

Herrekomiteen